Meer duidelijkheid en plaatjes God Hand


Ik zei het gisteren ook al, maar God Hand is het zoveelste veelbelovende spel dat voor de PS2 wordt aangekondigd. Een bezoeker van deze site schreef gisteren dat het hem zelfs deed denken aan het laatste jaar van de SNES, toen kwam ook het ene na het andere geweldige spel uit, alsof de N64 nog niet voor de deur stond. Het was een mooie tijd. Voor de PS2 staan ons nu nog te wachten: God Of War 2, Okami, Rockstar’s Bully, Dirge of Cerberus, Final Fantasy XII, Gran Turismo 4: online edition en dan ben ik er vast nog een paar vergeten. Vergelijk dat met de Xbox, die nu alleen nog maar spellen krijgt die ook met mooiere graphics op de Xbox360 verschijnen, en de Gamecube, waar Chibi Robo! en Twilight Princess de enige twee lichtpuntjes voor 2006 zijn, en je begrijpt dat er nooit zo’n goed moment is geweest om een PS2 te bezitten als nu.

En dan is er ook nog God Hand.
Ik heb gisteren al uitgelegd dat dit spel in eerste instantie vooral veelbelovend is vanwege de mensen die erachter zitten. Kijkend naar deze screenshots is het nog niet direct duidelijk wat deze game zo speciaal moet maken. Het ziet er een beetje standaard uit, en het zijn ook bij lange na niet de mooiste graphics op de PS2.

Wat op dit moment vooral intrigeert is dat het genre waarin het spel moet vallen wordt aangeduid als "comical violence." Volgens jeux-france bevat het spel zelfs "many comic scenes which will make laugh the player!" Naast keiharde actie (man tegen man, geen zwaarden of pistolen) mikt het spel dus ook nadrukkelijk op de lachspieren. Bekijk straks vooral ook even de officiële teaser-site waarin het publiek (!) begint te lachen bij de bovenstaande screenshot. Erg intelligente humor hoeven we dus niet te verwachten, maar met zowel Mikami als Inaba aan boord kan ik het toch niet helpen dat ik geïntrigeerd ben.



Bron: jeux-france
Teaser site: clover studio

Zie ook:
- Eerste beelden van God Hand
- Famitsu scores deze week:
- Bekijk de God of War 2 trailer in beweging
- Een paar Outrun 2006 screenshots
- Katamari bye bye :’(

Lees ook:Eerste beelden van God Hand
Lees ook:Kijken: de optische illusies van Echochrome II
Lees ook:Solid Snake loopt voorlopig nog niet over naar de vijand
Lees ook:Raid Over The River voor de Revolution?
Lees ook:Meer Final Fantasy III remake scans + in betere kwaliteit

Eén reactie op “Meer duidelijkheid en plaatjes God Hand

  1. Sinnardocode

    Nahhh nie zo leuk ‘or

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.