Final Fantasy XV komt 30 september, demo nu uit

Kijken op YouTube
Eindelijk! Bijna 10 jaar na de eerste aankondiging (toen nog als Final Fantasy Versus XIII voor de PS3) is er eindelijk een releasedatum geprikt voor Final Fantasy XV. Met een open wereld en een modern/futuristische setting mikt ontwikkelaar Square Enix duidelijk op een westers publiek. En ik moet zeggen: dat werkt. Ik heb nooit zoveel belangstelling gehad voor deze serie, maar met iedere nieuwe trailer krijg ik meer zin in XV.

De release gaat zoals gewoonlijk gepaard met een ingewikkeld multimedia spektakel (twee tekenfilmseries, een speelfilm, een mobile game, een titelsong van Florence and the Machine, een Deluxe Edition én een Collector’s Edition, een Final Fantasy-auto van fabrikant Audi, etc.), maar wat je nu vooral moet onthouden:

  • Vrijdag 30 september 2016, de officiële releasedatum van Final Fantasy XV.
  • Een nieuwe speelbare demo is nu beschikbaar. De vorige kon je alleen krijgen door Final Fantasy Type-0 HD te kopen, maar deze Platinum Demo is gratis voor iedereen. Mijn PS4 is hem al aan het downloaden.
  • Kijk ook even na de klik, want er zijn nog 3 andere trailers.

Kijken op YouTube

Kijken op YouTube

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Level 5′s Fantasy Life heeft een Europese releasedatum
Lees ook:Het begint op een trein – bekijk het eerste half uur van de FF XIII-demo
Lees ook:Final Fantasy VII remake te pre-orderen bij Best Buy
Lees ook:Acht nieuwe Final Fantasy III screenshots
Lees ook:Final Fantasy XII geremastered voor PlayStation 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.