Acht nieuwe Final Fantasy III screenshots


Square-Enix wil er zeker van zijn dat onze (als in: het Westen) kennismaking met Final Fantasy III meteen een onvergetelijke indruk achter zal laten. Aangezien dit spel, als enige uit de serie, nog nooit eerder uit het Japans is vertaald weet bijna niemand wat ons precies te wachten staat. Is dit echt zo’n goed spel dat het gerechtvaardigd is om er 16 jaar na dato nog met zoveel heisa een remake van uit te brengen? Ik weet het niet. Wat ik echter wel weet is dat dit hard op weg is om één van de allermooiste games op de DS te worden.


Bron: IGN

Zie ook:
- Famitsu scans Final Fantasy III remake
- Nieuwe Final Fantasy III remake scans
- Final Fantasy XII is "tamelijk briljant"
- Japanse Tales of the Tempest commercial
- Bekijk hier de Final Fantasy XIII trailer
- Werk aan Final Fantasy XIII is alweer begonnen

Lees ook:Final Fantasy III boxart
Lees ook:Meer Final Fantasy III remake scans + in betere kwaliteit
Lees ook:Uitgebreide Final Fantasy III gameplay video
Lees ook:Final Fantasy XII spin-off komt naar de DS
Lees ook:Nieuwe trailers Kingdom Hearts en Final Fantasy XIII alleen achter gesloten deuren

10 reacties op “Acht nieuwe Final Fantasy III screenshots

 1. Wisse

  Ziet er erg mooi uit! Een vriend van mij die heeft FFIII op een emu gespeeld (vertaald naar het engels) en hij vond het een mooi spel, weer zo’n typisch FF verhaal waar je in het begin nog niks van snapt.

    /   Beantwoorden  / 
 2. erik

  “hij vond het een mooi spel, weer zo’n typisch FF verhaal waar je in het begin nog niks van snapt.”

  Dat klinkt goed! :D
  Het was destijd volgens mij de eerste Final Fantasy voor de Super Famicom spelcomputer, dus ik hoop en ik ga ervan uit dat Square er daarom een spectaculair verhaal van heeft gemaakt!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wisse

  Super Famicom…? wat is dat o.O :P
  ik ben nu 14 jaar oud en ik heb nog zo’n oude… volgens mij atari gehad met pingpong erop maar een Super Famicom… ken ik niet…

    /   Beantwoorden  / 
 4. Benny

  “Dat klinkt goed! :D
  Het was destijd volgens mij de eerste Final Fantasy voor de Super Famicom spelcomputer, dus ik hoop en ik ga ervan uit dat Square er daarom een spectaculair verhaal van heeft gemaakt!”

  Deze FF3 is de versie die voorvloeit uit de Japanse NES versie. Niet de SFC. FF3 kwam ook in de US uit, maar dat was eigenlijk FF6.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Mithrandir

  Benny: Klopt
  Wisse: Ik neem aan dat je Pong bedoeld :D Geen Pingpong. Die Atari is nog even wat ouder (als het de deels houten is..niet de plastic re-release tig jaar later)

    /   Beantwoorden  / 
 6. Wisse

  Sorry Mithrandir, ja ik bedoelde pong. Ik kan me alleen vage oude beelden herinneren van dat spelletje… ik was toen nog erg jong.

    /   Beantwoorden  / 
 7. mumu

  @Erik: als dit spel uit is, verwacht ik een dagboek :D

  Of bewaar dat voor het volgende online (community) spel, zodat ik mee kan doen. :)

    /   Beantwoorden  / 
 8. erik

  “Deze FF3 is de versie die voorvloeit uit de Japanse NES versie. Niet de SFC. FF3 kwam ook in de US uit, maar dat was eigenlijk FF6.”

  Het verschil tussen de Japanse en Amerikaanse telling daar wist ik wel vanaf. Maar ik dacht altijd dat er in Japan twee Final Fantasy’s voor de Famicom waren verschenen en vier voor de Super Famicom. Dat klopt dan blijkbaar niet. :)

    /   Beantwoorden  / 
 9. Eim

  Wat is die hype toch altijd rond al die final fantasy spellen? Hoeveel zijn er nu de laatste tijd in totaal al wel niet aangekondigd voor alle consoles bij elkaar, een stuk of 10?

  Ik heb trouwens wel Crystal Chronicles op de gamecube gespeeld, maar dat was gewoon saai na een paar uur. Maar dat schijnt dan ook geen echte FF te zijn volgens de “kenners”.

  Ik heb dus nog nooit een échte final fantasy gespeeld. Misschien toch deze maar eens proberen mocht het erg goede beoordelingen krijgen! Ik las trouwens op IGN dat de WiFi-functie ook gebruikt gaat worden in dit spel.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.