The Binding of Isaac naar PS3 of Vita? Of allebei?


Oh help, het begint weer. Voorafgaand aan de release van Super Meat Boy kregen Edmund McMillen en Tommy Refenes mij op een of andere manier zo gek om bijna dagelijks iets over hun spel te schrijven, en nu zit ik hier ongemerkt voor de tweede dag op een rij een stukje te tikken over The Binding of Isaac – alweer een spel van McMillen. Je zal zien dat Wrath of the Lamb (de eerste DLC voor The Binding of Isaac) een dezer dagen wordt uitgebracht zodat ik daar óók weer een berichtje aan moet wijden. Het houdt nooit meer op!

The Binding of Isaac is eigenlijk al een tijdje te koop, maar na het nieuws van gisteren dat de 3DS-versie niet doorgaat, wist McMillen vandaag te melden dat hij in gesprek is met Sony. De bedoeling is nu blijkbaar om Isaac naar “1 of 2 Sony platforms” te brengen. Dat is dan toch wel weer interessant nieuws. Sony had destijds geen belangstelling voor Super Meat Boy, maar na het succes van dat spel én de pc-versie van The Binding of Isaac zie ik de uitkomst van deze nieuwe gesprekken een stuk zonniger in.

[g.forum]

Lees ook:The Binding of Isaac: Rebirth aangekondigd voor spelcomputers
Lees ook:Nieuw platformspel van Binding of Isaac-bedenker
Lees ook:Binding of Isaac: Rebirth nu uit voor PS4, Vita & pc
Lees ook:The Binding of Isaac: Afterbirth+ komt morgen uit
Lees ook:Eerste trailer voor Edmund McMillen’s The Binding of Isaac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.