The Binding of Isaac: Afterbirth+ komt morgen uit

Kijken op YouTube

Nog meer DLC voor The Binding of Isaac. Na Wrath of the Lamb, Rebirth en Afterbirth is het morgen tijd voor Afterbirth+. Weer een lading voorwerpen, kamers en eindbazen die het spel kan gebruiken om nieuwe kerkers te genereren. Voor wie alle DLC heeft gekocht bevat Binding of Isaac inmiddels bijna drie keer zoveel content als na de oorspronkelijke release in 2011. Vergeleken met alle andere willekeurig gegenereerde ‘roguelikes’ heeft Isaac dan ook met afstand de meeste variatie.

 • De belangrijkste toevoeging van Afterbirth+ zijn mod tools. Vanaf morgen kan iedereen nieuwe content verzinnen voor de pc-versie. En dat is nog niet alles: aan het einde van iedere maand word het spel officieel geüpdatet met de mods die Edmund McMillen het leukst vind. The Binding of Isaac blijft voorlopig dus gewoon doorgroeien.
 • Ik ben benieuwd of al die mods ook naar de console-versies komen. Uitgever Bethesda heeft daar onlangs mee geëxperimenteerd in Fallout 4 en Skyrim Special Edition, en ontdekte dat Microsoft bijna alles toelaat terwijl Sony streng selecteert welke mods zijn toegestaan op de PS4.
 • The Binding of Isaac: Afterbirth+ is vanaf morgen te koop op Steam. De Europese prijs is nog niet bekend, maar in Amerika kost het de eerste week $6,66 en daarna $9,99. Aparte console-versies volgen later dit jaar.

Neo-games.blog forum

Lees ook:The Binding of Isaac: Afterbirth volgende week naar PS4
Lees ook:Dit is de ultieme Binding of Isaac-combo
Lees ook:Binding of Isaac: Rebirth nu uit voor PS4, Vita & pc
Lees ook:The Binding of Isaac naar PS3 of Vita? Of allebei?
Lees ook:The Binding of Isaac niet naar de 3DS

Eén reactie op “The Binding of Isaac: Afterbirth+ komt morgen uit

 1. Inno Vation

  The Binding of Isaac: Afterbirth+ komt (hoogst waarschijnlijk op of rond launch day) uit op de Nintendo Swich. Daarnaast komt ook Cave Story, 1001 Spikes en Redout uit op de nieuwe Nintendo console.

  Dit werd via een tweet van Nicalis naar buiten gebracht, maar het frappante is… de tweet is weer verwijderd. Hoogst waarschijnlijk heeft het te maken met de foto, die erbij was gevoegd. Hierop is namelijk de Switch UI te zien.

  http://nintendoeverything.com/wp-content/uploads/nicalis-656×492.jpg

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.