Koop Portal 2 voor de PS3, krijg de pc-versie cadeau


Maar wacht, er is meer! PlayStation 3-bezitters die hun PSN-account koppelen aan hun Steam-account krijgen niet alleen een gratis tweede exemplaar van Portal 2, het is vanaf dan ook mogelijk om “cross platform” online te spelen met pc-bezitters. Tijdens het co-op avontuur is het dus goed mogelijk dat robot 1 wordt bestuurd vanaf een PlayStation 3 en #2 vanaf een pc. Als beide spelers een headset hebben kunnen ze zelfs via voicechat met elkaar overleggen. O Valve, je denkt ook aan alles. Eerst roepen dat je de PlayStation 3 haat, en daarna het sympathiekste gebaar maken dat een PS3-ontwikkelaar ooit heeft gemaakt.

Ik vraag me af of dit nu ook betekent dat we in de toekomst vaker vanaf de PlayStation 3 contact kunnen maken met de pc-versies van multiplatform-spellen? De techniek is blijkbaar aanwezig. Alle versies van Portal 2 zijn in Europa te koop vanaf 22 april.

[g.forum]

Lees ook:Eerste trailer Portal 2 – nu ook voor de PS3
Lees ook:Is dit toeval of hint Valve stiekem naar Half-Life 3?
Lees ook:The Orange Box op 14 december naar Playstation 3
Lees ook:Volgende week een nieuwe co-op missie voor Portal 2
Lees ook:Gametrailers interviewt Erik Wolpaw

2 reacties op “Koop Portal 2 voor de PS3, krijg de pc-versie cadeau

  1. G.Tom

    JOEPIE!

      /   Beantwoorden  / 
  2. piratus

    Dit moet gewoon de toekomst worden, het is namenlijk moelijk als er meerdere versies zijn en als de community versprijd is.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.