Eerste trailer Portal 2 – nu ook voor de PS3


Bewegende kamers, kantelende muren, een robotfabriek, een gezellige huiskamer, dat alles overwoekerd met onkruid en dan natuurlijk die stem. De stem van GLaDOS die de eerste Portal veranderde van een intelligent puzzelspel in een intelligente en bij vlagen hilarische belevenis. Portal 2 werd onlangs uitgesteld naar 2011 (als reden gaf Valve in het persbericht op dat: “making games is hard“) maar ziet er in deze veel te korte trailer wel fantastisch uit. Was het maar alvast 2011. Vóór de trailer zie je nog een stukje van Sony’s persconferentie waar Gabe Newell iedereen verraste door Portal 2 ook aan te kondigen voor de PlayStation 3. De grapjes aan het begin slaan op de niet-zo-vriendelijke opmerkingen die Newell in het verleden heeft gemaakt over Sony’s spelcomputer (zoals: “PlayStation 3 is a total disaster,” en “PS3 is a waste of everybody’s time.”)

[g.forum]

Lees ook:The Orange Box op 14 december naar Playstation 3
Lees ook:This is living – de trailer
Lees ook:Gratis Portal + GLaDOS is terug in nieuwe motivational video
Lees ook:God of War III teaser
Lees ook:Gabe Newell driedimensionaal schetsen in VR

6 reacties op “Eerste trailer Portal 2 – nu ook voor de PS3

 1. Oscar

  Zou Portal ’1′ dan ook komen op de Ps3?
  Het zou raar zijn alleen een 2de deel uit te brengen.
  Voor mij blijft dit een PC game.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Uh… die is allang te koop voor de PS3. De hele Orange Box is destijds geport door EA. Half-Life 2 hapert af en toe een beetje, maar Portal werkte vlekkeloos hoor. :)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Oscar

    Dus wel. :p
    Ik ging er vanuit dat het niet zo was vanwege de uitspraken van die man.
    Zal die vast leuk gevonden hebben destijds.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

     Volgens mij begon de haat pas echt ná die port. Omdat Half-Life 2 af en toe haperde, waar mensen dan over kwamen klagen bij Valve. Hij had geen zin meer in al dat gezeur, maar een grote zak geld kan blijkbaar wonderen doen. ;)

       /   Beantwoorden  / 
 2. Gulzt

  Portal werkt ook niet vlekkeloos hoor. Af en toe begint het geluid te kraken en dat wordt dan alsmaar erger tot je er bijna niets meer van verstaat.. Hoevaak ik die game al niet heb moeten restarten..

  vermoedelijk het slechtste platform om portal op te spelen, maar ik heb er toch echt wel van genoten :) Heb ‘m nu ook bijna uitgespeeld op de Mac.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Hm… dan heb ik blijkbaar geluk gehad. Portal ging bij mij probleemloos. :) Maar goed, zelfs met die problemen moet iedere PS3-bezitter dat spel toch echt spelen. Echt een moderne klassieker.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.