De vele opties van Uncharted 2′s Cinema Mode


Naughty Dog demonstreert de Cinema Mode van Uncharted 2: Among Thieves. Een spelstand speciaal om filmpjes te maken is niets nieuws – Halo 3 is er groot mee geworden – maar zo uitgebreid als in Uncharted 2 hebben we het nog niet meegemaakt. Naast de standaardopties (verander de belichting, de weersomstandigheden of de scherptediepte van de camera) valt vooral de green screen mode op: maak de achtergrond groen, film alleen Nathan Drake en plak hem later over willekeurig welke achtergrond. Om precies de juiste opnames te maken is er zelfs een speciale Machinima-kamer met alle soorten obstakels naast elkaar. Ook leuk: gebruik een Bluetooth headset voor de voice-acting en jouw woorden worden automatisch gelipsynched door je personages. Zelf heb ik niet echt de ambitie om Uncharted 2-filmpjes te maken, maar ik verheug me nu al op wat andere mensen allemaal met de Cinema Mode gaan doen.


Directe Link

[games.blog forum]

Lees ook:Nieuwe trailer Uncharted: The Nathan Drake Collection
Lees ook:Zo sluit je een headset aan op de Switch
Lees ook:Sony’s luxe officiële PlayStation 3 headset (hij is groot!)
Lees ook:PlayStation Home begint morgen
Lees ook:De allerslechtste voice-actors volgens Games Radar

2 reacties op “De vele opties van Uncharted 2′s Cinema Mode

  1. Berend Jan

    Moahhh wel leuk maar niet iets waar IK heel veel tijd in kan en ga steken :( voor de rest wel lollig natuurlijk… Er gaan vast wel mensen zijn (een stuk of 100) die hier heel veel tijd in kunnen gaan steken…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Ik had ook liever een level editor gezien, maar ik denk toch dat je dit een beetje onderschat. Machinima’s zijn behoorlijk populair en de mogelijkheden van dit spel klinken erg uitgebreid… ik denk dat het in ieder geval zal aanslaan bij meer dan 100 mensen. ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.