Sony prikt 8 mei voor E3 persconferentie

De E3 show zelf vindt dit jaar plaats van woensdag 10 tot vrijdag 12 mei. Traditioneel geven alledrie de grote consolemakers vooraf een persconferentie waarin alle belangrijke onthullingen alvast worden gedaan.

Vorige maand kondigde Microsoft onverwachts aan dat dat hun persconferentie plaats zal vinden op dinsdagochtend om 11:30 uur (Amerikaanse tijd). Verrassend omdat de Microsoft-speech alle voorgaande jaren werd gehouden op de maandagavond, 2 dagen voor de opening van de show.
Vorig jaar deed Sony ongeveer het omgekeerde door hun speech te verplaatsen van dinsdagavond naar maandagmiddag. Dat is blijkbaar goed gevallen, want ook dit jaar zal de persconferentie plaats vinden op maandagmiddag. Maandag 8 mei, schrijf het op uw kalenders. Dat is de dag waarop (hopelijk) alles over de PS3 onthuld zal worden. Officieel heeft Sony het onderwerp van de conferentie nog niet aangekondigd, maar het lijkt onvermijdelijk dat de PS3 ruimschoots aan bod zal komen.

Alle ogen zijn nu gericht op Nintendo, dat als enige partij nog niet officieel een datum heeft genoemd. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat men dit jaar af zal wijken van hun traditionele tijdstip, dinsdagochtend op de dag voor de E3. Waardoor het er naar uitziet dat Sony de maandag helemaal voor zichzelf alleen heeft.

Bron: gamespot

Zie ook:
- Win een Nintendo DS + Animal Crossing!
- PS2 verkopen worden niet gehinderd door naderende PS3
- Silent Hill compilatie onderweg
- Bekijk de God of War 2 trailer in beweging
- Bekijk hier het Warhawk (PS3) filmpje
- Ratchet & Clank 5 video
- Must See! Bekijk hier het Lair (PS3) filmpje
- Bekijk hier het real time Motorstorm filmpje
- Bekijk hier twee Beowulf (PS3) trailers
- Playstation 3 wordt regiovrij

Lees ook:Alle E3-persconferenties – hoe laat en op welke sites?
Lees ook:PS3 nauwelijks speelbaar op E3… ZEGT SPONG
Lees ook:Playstation3 gaat tussen 499 en 599 Euro kosten
Lees ook:Nieuwe Demon’s Souls trailer toch wel weer spannend
Lees ook:Nintendo’s E3-persconferentie wordt een Zelda-stream

2 reacties op “Sony prikt 8 mei voor E3 persconferentie

  1. Prakash

    Het is voor Sony te hopen dat het goed nieuws heeft aangaande de releasedatum voor de Playstation 3. Het zou de consolewars wel interessanter maken. De XBOX360 heeft tot nu toe te weinig concurrentie gehad.

    Persoonlijk kijk ik eerlijk gezegd alleen uit naar de persberichten van Nintendo. Het verhaal van weer alleen maar meer kracht en beter graphics zou onderhand toch wel eens uitgewerkt mogen zijn. Ik heb het gevoel dat net als bij de Nintendo DS de consument aan iets nieuws toe is. Als Nintendo dat in voldoende mate kan bieden, kan deze ronde best nog wel eens naar Nintendo gaan.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Brian

    ik hoop dat de ps3 fans niej teleurgestelt zullen zijn om de prijs :D Nintendo maakt het nog betaalbaar

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.