Nieuwe Demon’s Souls trailer toch wel weer spannend

Demon’s Souls, het actiespel dat we al bijna hadden afgeschreven na twee bedroevend saaie filmpjes van de game in actie op de Tokyo Game Show, slaat terug met een toch wel weer opwindende nieuwe trailer. Opeens ziet het spel er weer episch en spectaculair uit, in plaats van het ‘door slecht verlichte gangen rennen en op generieke vijanden inhakken’ van de Tokyo Game Show. Wordt het dan toch nog die driedimenionale versie van Ghouls’n'Ghosts waar iedereen stiekem op had gehoopt?

Demon’s Souls wordt ontwikkeld door From Software, die tegelijkertijd ook bezig zijn met Xbox 360-exclusive Ninja Blade.

- Toch wel weer opwindende nieuwe trailer -

(Bekijk in HD)

- Twee bedroevend saaie filmpjes van de Tokyo Game Show -

Zie ook:
- Demon Souls – Sony’s nieuwe action RPG voor de PS3
- Virtuele kledingverkoop in Home een groot succes

[games.blog forum]

Lees ook:Kijk dit: Project Dark van Demon’s Souls-ontwikkelaar From Software
Lees ook:Demon’s Souls alsnog naar Europa
Lees ook:Japanse podcast hint mogelijk naar Demon’s Souls 2
Lees ook:GameTrailers bespreekt Demon’s Souls
Lees ook:Demon Souls – Sony’s nieuwe action RPG voor de PS3

3 reacties op “Nieuwe Demon’s Souls trailer toch wel weer spannend

 1. Niels

  Nah… Dit zegt wel wat over het spel. Maar het is gewoon ook een slechte trailer. Het duurt eeuwen voordat die teksten over zijn. En die teksten voegen niet eens echt een soort spanning toe. Terwijl ik aanneem dat dat wel de bedoeling is.

    /   Beantwoorden  / 
 2. berend jan

  niet echt een trailer van een 1st party product. Het had evengoed welk ander spel met een ridder kunnen zijn. Maar het is zeker minder suf als die 2e filmpjes inderdaad…

    /   Beantwoorden  / 
 3. Erik

  Mee eens dat de trailer beter had gekund… hm… misschien heb ik de kop van dit bericht verkeerd geformuleerd. Ik bedoelde vooral dat HET SPEL er toch wel weer veelbelovend uitziet. ;)

  “Het had evengoed welk ander spel met een ridder kunnen zijn.”

  Ik denk dat dat een beetje is wat me zo aanspreekt. Er wordt totaal geen aandacht besteed aan het verhaal en voorlopig lijkt iedereen zich alleen te concentreren op het maken van een goed spel dat lekker speelt. Zoals het hoort, wat mij betreft. Het oninteressante achtergrondverhaal van die ridder heb ik weinig belangstelling voor. Trailers kunnen misleidend zijn, maar het lijkt er in ieder geval op dat From Software de juiste prioriteiten heeft gesteld.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.