Seaman 2 site geopend


De officiële Japanse Seaman 2 site is geopend! Dat mag onderhand ook wel want in Japan moet het spel nog deze zomer uitkomen voor de Playstation 2. Daarna begint voor ons het grote wachten en hopen dat een uitgever het ziet zitten om Seaman 2 ook naar Europa te brengen.

Op de site zijn een paar filmpjes te vinden, maar twee daarvan staan inmiddels ook alweer op YouTube. Bekijk ze hieronder om een idee te krijgen hoe het spel (waarin je een aapje adopteert en hem opvoedt door ertegen te praten) in elkaar zit. Ook een filmpje van het eerste Seaman-spel die ik zelf nooit gespeeld heb maar die me wel af en toe doet twijfelen of ik niet toch een Dreamcast in huis moet halen.

Seaman

Dit was Seaman. Dit spel werkte nog niet met aapjes maar vreemde vissen in een aquarium. Zoals je ziet… eh… hoort konden spelers door middel van een microfoon echt met de vissen praten. Het gesprek in dit filmpje is nogal… verontrustend.

Seaman 2

Net als de eerste Seaman wordt dit spel geleverd met een speciale controller waar een microfoon ingebouwd zit. Deze twee meisjes komen erachter wat er gebeurt als ze hun aapje boos maken.

En wat er in dit filmpje gebeurt is me niet helemaal duidelijk. Maar hey, de man met de baard heeft in ieder geval wel veel plezier! Ik wil ook plezier hebben, hopelijk komt Seaman 2 zo snel mogelijk naar Europa.

Bron: Officiële site

Zie ook:
- Vaarwel Kratos, welkom nachtrust
- Verschrikkelijk schattige The Dog Island trailer

Lees ook:Koreaanse wetenschappers kweken Seaman in het echt
Lees ook:Wie durft er nog te hopen op Seaman voor de 3DS?
Lees ook:Seaman 2 aangekondigd voor Playstation 2
Lees ook:Bewijst deze Kerstman-Seaman dat de 3DS-versie echt bestaat?
Lees ook:Yoot Saito is misschien bezig met Seaman DS

3 reacties op “Seaman 2 site geopend

  1. otherotter

    stuk minder indruk wekkend als wat ik dacht dat het zou worden,.. ik heb echt veel lol gehad met seaman 1 namelijk.. en zelfs een van mijn bijzonderste game momenten,.. wanneer die jou en je vriendin horoscopen gaat voorspellen is echt geniaal, zo magisch, dit heeft een platter sims sfeertje. maar wie weet. komt die ook voor de wii?

      /   Beantwoorden  / 
  2. otherotter

    op de site staan nog meer filmpjes,.. ziet er toch wel cool uit,.. volgens mij is de stemherkenning erg vooruit gegaan sinds de DC.

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    Whoa cool, iemand die het gespeeld heeft. :) Dus jij kan Seaman wel aanbevelen. Alles wat ik ervan weet komt uit recensies en dit soort filmpjes. Geen idee hoelang zoiets leuk blijft… maar het lijkt me geweldig!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.