Oculus Rift + Touch bundel tijdelijk 449 euro

riftprijsdaling
Een opmerkelijke prijsdaling voor de Oculus Rift. Voor een virtual reality-bril + twee bewegingsgevoelige controllers betaal je normaal gesproken 700 euro, maar die bundel staat nu op de website van de fabrikant voor €449. Het gaat om een tijdelijke actie die volgens Oculus over zes weken is afgelopen.

Nog steeds een smak geld natuurlijk, maar het betekent wel dat de Rift de komende zes weken de goedkoopste is van de drie “grote” VR-brillen. (Een PlayStation VR kost weliswaar €388, maar dat is zonder camera en controllers).

Het addertje onder het gras is dat de Rift een behoorlijk krachtige pc vereist. Bij voorkeur een GTX 1060 of Radeon RX 480 videokaart (of hoger), met een Intel i5-4590 processor. Met dit programma kun je controleren of jouw pc geschikt is. Als je eerst nog 1000 euro moet investeren in nieuwe hardware, dan stelt die korting op de Rift natuurlijk niet zoveel voor.

Is jouw pc wel VR-ready? Dan zou dit een interessant moment kunnen zijn om in te stappen. De Rift + Touch bundel bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen. De bril, twee Touch-controllers, twee sensors voor head tracking, alle benodigde kabels, een afstandsbediening, een Xbox One-controller, en zeven gratis games (Lucky’s Tale, Medium, Toybox, Quill, Dead and Buried, Dragon Front en Robo Recall).

Neo-games.blog forum

Lees ook:Epic’s gratis robotschietspel voor Oculus Rift
Lees ook:PlayStation VR kost €399,-
Lees ook:Zo ziet Team Fortress 2 eruit op de Oculus Rift (virtual reality bril)
Lees ook:Ready at Dawn’s Lone Echo voor Oculus Rift
Lees ook:Dit is de controller van de Oculus Rift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.