Ready at Dawn’s Lone Echo voor Oculus Rift

Kijken op YouTube
Nog een veelbelovend spel voor de Oculus Rift: in Lone Echo van ontwikkelaar Ready at Dawn (The Order: 1886) speel je een astronaut op een futuristisch ruimteschip. Er is geen kunstmatige zwaartekracht, dus net als een echte astronaut verplaats je jezelf door Zero-G.

Gamesjournalist Chris Kohler is op Wired erg onder de indruk van de besturing. Je gebruikt de Oculus Touch controllers om langzaam langs muren en plafonds te kruipen, of om jezelf af te zetten en op volle snelheid door de ruimte te schieten. Net zoals je weleens ziet in journaalbeelden vanuit het International Space Station. Kohler vergelijkt de ervaring met de eerste keer dat hij Mario 64 speelde en noemt Lone Echo een “potential killer app”.

Ready at Dawn weet nog niet wanneer Lone Echo precies uitkomt.


Neo-games.blog forum

Lees ook:Een demonstratie van Angry Birds Space vanuit het ISS
Lees ook:Online spelletje: Space Station Jason
Lees ook:Space Core uit Portal 2 daadwerkelijk de ruimte in gelanceerd
Lees ook:Platformspel Lucky’s Tale gratis bij Oculus Rift
Lees ook:Een Oculus Rift kost 700 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.