Platformspel Lucky’s Tale gratis bij Oculus Rift


Het platformspel Lucky’s Tale zit volgend jaar gratis bij iedere Oculus Rift virtual reality-bril. Dat maakte fabrikant Oculus VR vandaag bekend. In trailers ziet Lucky’s Tale eruit als een saaie Mario 64-kloon, maar mensen die het al mochten spelen zijnĀ enthousiast. Het is een van de weinige VR-spellen waarin je de actie van een afstandje bekijkt (en dus niet door de ogen van de hoofdrolspeler), en dat schijnt verrassend goed te werken. Als zwevende camera heb je heel erg het gevoel dat vos Lucky door een echte tastbare wereld loopt. Nu maar hopen dat ontwikkelaar Playful ook echt in staat is om een goede platformer te bouwen.

  • De Oculus Rift en Luck’s Tale staan allebei gepland voor het eerste kwartaal van 2016.
  • Eerder maakte Oculus ook al bekend dat het ruimte-schietspel EVE: Valkyrie wordt gebundeld met de Rift. Twee gratis spellen dus. Daar kon Oculus mooi mee pronken als de strijd tussen de VR-brillen volgend jaar losbarst.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Een Oculus Rift kost 700 euro
Lees ook:Oculus Rift + Touch bundel tijdelijk 449 euro
Lees ook:Epic’s gratis robotschietspel voor Oculus Rift
Lees ook:Een horrorspel in een virtuele huiskamer voor Oculus Rift
Lees ook:Indrukwekkende demo voor Star Wars VR-spel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.