No Man’s Sky dagboek – dag 33


Ik stond op het punt om door een zwart gat te vliegen, toen ik me opeens afvroeg hoe dat er uit zou zien vanaf de grond. We weten allemaal dat planeten in de buurt van sterren worden verlicht en verwarmd, maar wat is het effect van zwarte gaten? Zijn zulke planeten altijd donker? Is er leven mogelijk? Gaat de tijd langzamer, zoals op die ene planeet in Interstellar?

Om antwoorden te vinden zette ik koers richting Foferong Roker, de planeet die toevallig het dichtst in de buurt lag van dit zwarte gat.

De tekening verraadt het misschien al een beetje: het was niet zo spectaculair. Foferong Roker heeft een normale dag/nacht cyclus en een gevarieerde flora en fauna. Tijdsverschillen zijn lastig te meten als je in je eentje reist, maar ik heb in ieder geval niets vreemds gemerkt. Afgezien van een donker vlekje in de lucht is Foferong Roker gewoon de zoveelste woestijnplaneet. Best mooi, maar verder niet heel erg interessant.

Toch jammer. Ik had gehoopt dat dit mijn eerste ├ęcht bizarre planeet zou worden. Hopelijk heb ik morgen meer geluk.

Distance to centre: 88.350,0 lichtjaar.

Bekijk het hele No Man’s Sky dagboek
Neo-games.blog forum

Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 31
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 38
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 16
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 34
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.