No Man’s Sky dagboek – dag 31


Een mijlpaal: ik heb de honderdduizend-grens doorbroken. Voor het eerst ben ik minder dan 100.000 lichtjaar verwijderd van het centrum van het heelal.

En ja, okee, ik begon deze reis op ongeveer 172.000 lichtjaar van het midden. Technisch gezien ben ik dus nog niet eens op de helft, maar dit voelt toch als een belangrijke psychologische grens. Langzaam maar zeker komt mijn einddoel dichterbij.

Ik wou dat ik kon zeggen dat de planeten er nu ook anders uitzien, maar daar heb ik helaas nog niets van gemerkt. Het zijn nog steeds dezelfde berglandschappen. Soms kaal, soms begroeid met buitenaardse bomen en planten die ik allemaal al ken van andere planeten.

Het enige waaraan ik zie dat ik vooruitgang boek is dat mysterieuze centrum. Een helderwitte ster die ik de loop van mijn reis steeds groter wordt. Het gerucht gaat dat planeten pas echt vreemd worden in de buurt van het centrum. Laten we hopen dat ik die buurt al bijna heb bereikt.

Distance to centre: 99.610,6 lichtjaar.

Bekijk het hele No Man’s Sky dagboek
Neo-games.blog forum

Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 38
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 39
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 27
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 23
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 30

5 reacties op “No Man’s Sky dagboek – dag 31

 1. dave500

  ai ik moet nu meer gaan spelen om ik begon op de dag dat het uitkwam en jij begon later geloof ik en jij bent nu dichter bij de centrum dan ik….

  plus je hebt de pad van atlas gevolgd dus een hele omweg, dus je hoeveel uur speel je op een dag dat je zo snel bent?

  gr een slome reizerger

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Ik ben ook begonnen op de dag dat het uitkwam. Volgens mij was er die dag ook al meteen dagboek?

   Hoe dan ook: in het begin speelde ik niet zo lang per dag. Gewoon totdat er weer iets leuks gebeurde om over te schrijven. Maar in deze fase van het spel zit ik iedere keer een uurtje of twee achter de PS4. Dan kan ik ieder geval weer een paar duizend lichtjaar voortgang melden.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Horst

  Mooi om te zien wat verveling met je doet. Zelfs de meest goedmoedige mensen worden dan vlogterrorist/ruimtepiraat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Horst

   oeps.. die moest bij dag 32.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

   Ha, inderdaad. Misschien zijn alle misdadigers wel goede mensen die gewoon een doel in hun leven missen?

   Stay in school, kids!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.