No Man’s Sky dagboek – dag 34


He kijk, ik heb een planeet gevonden met vierkante bergen. Ze zijn ongeveer 100 meter hoog en hol vanbinnen. Een soort reusachtige opbergdozen. Dat is best apart.

Ik bedoel, het is niet zo spectaculair als sommige landschappen in onze eigen zonnestelsel (planeten met ringen, gasreuzen, een maan met honderden actieve vulkanen, ijswerelden met kilometershoge geisers), maar het is in ieder geval anders dan alle planeten die ik tijdens deze reis heb bezocht.

Ik hoop natuurlijk dat dit het begin is van een reeks bizarre planeten die alle voorstellingsvermogen te boven gaan, maar ik houd er ook rekening mee dat het hier misschien wel bij blijft. Een paar rare rotsformaties, en verder gewoon dezelfde planten en dieren die overal voorkomen. Die eerste optie zou spannender zijn, maar na 34 dagen ben ik blij met alles dat de sleur een beetje doorbreekt. Kom maar op met die rare rotsformaties!

Distance to centre: 72.056,4 lichtjaar.

Bekijk het hele No Man’s Sky dagboek
Neo-games.blog forum

Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 31
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 16
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 21
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 29
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.