No Man’s Sky dagboek – dag 38


Distance to centre: 19.521,7 lichtjaar.

Ik ben nu wel héél dichtbij. Een paar weken geleden, toen ik nog 172.000 lichtjaar was verwijderd van het centrum, kon ik me niet voorstellen dat ik ooit zo ver zou komen. Het leek een onmogelijke afstand. Maar nu, tientallen zwarte gaten en honderden tochtjes door hyperspace later, heb ik het midden van het heelal bijna bereikt.

Helaas worden de planeten niet “steeds vreemder” naarmate ik dichterbij kom. (ik zou zweren dat regisseur Sean Murray dat ooit heeft beloofd, al kan ik het interview nu niet meer vinden). Deze tekening maakte ik op Vamatss Deonc, en afgezien van die donutvormige bergen is het landschap nog steeds ongeveer hetzelfde als op Dekelakeriko – de planeet waar mijn reis anderhalve maand geleden begon. Bomen, gras en buitenaardse bloemen. Nog steeds mooi, maar al lang niet meer spannend om te ontdekken.

De enige reden dat ik toch steeds weer in mijn ruimteschip stap, is om de geheimen van het universum te ontdekken. Nog maar een klein stukje!

Bekijk het hele No Man’s Sky dagboek
Neo-games.blog forum

Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 31
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 27
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 40 (uitgespeeld)
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 1
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.