No Man’s Sky dagboek – dag 22

nomansskydagboek22
Het is altijd slecht weer op Mucacin FH980. De scanner in mijn ruimteschip waarschuwde al voor “intense rainfall”, maar ik had niet verwacht dat het zo erg zou zijn. Het is alsof er een gordijn van water over de planeet hangt. Ik kan hooguit twee meter voor me uit kijken. Daarna wordt alles bedekt door een dikke groene mist.

Ik ben hier om Heridium te verzamelen. Om nieuwe brandstofcellen te maken voor mijn ruimteschip. Ik weet inmiddels precies hoe Heridium eruitziet, maar het valt niet mee om iets te vinden in dit noodweer.

Ik sjok moeizaam door het moerasachtige landschap, als in de verte een silhouet opdoemt uit de mist. Het lijkt van een afstand net een grote vogel met een hertengewei op z’n hoofd.

Als ik dichtbij kom zie ik dat het ook echt een vogel met een hertengewei is. Een vijf meter hoge Jesacci Amtorg die kirrende geluidjes maakt.

Het is gelukkig een vriendelijke herbivoor die me niet aanvalt. En even later vind ik ook zonder problemen een grote pilaar Heridiumerts. Uiteindelijk gebeurt er dus helemaal niets, maar toch grappig dat ik zo’n bizarre levensvorm aantref op een best-wel-interessante planeet, precies een dag nadat ik klaagde dat alle planeten op elkaar begonnen te lijken. Goed om te zien dat het universum me nog steeds kan verrassen.

Bekijk het hele No Man’s Sky dagboek
Neo-games.blog forum

Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 1
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 11
Lees ook:Kijk dit: nieuwe trailer No Man’s Sky
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 8
Lees ook:Eerste spelbeelden Beyond Good & Evil 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.