No Man’s Sky dagboek – dag 1


Sterrendatum 70075.1. Dit is het logboek van ruimteschip Rasamama S36. Ik eh… weet niet precies wat er vandaag is gebeurd. De Rasamama is kapot, dus blijkbaar ben ik ergens neergestort. Misschien heb ik een black-out gehad? Volgens de boordcomputer bevinden we ons op planeet Dekelakeriko. Wat een toeval, dat ik precies ben gestrand op een planeet waar mijn eigen naam in voorkomt.

De omstandigheden zijn gelukkig gunstig. Het is hier een aangename 16 graden Celcius en er zijn ruim voldoende grondstoffen om de Rasamama te repareren. In de lucht hangen zwevende eilandjes, maar afgezien daarvan lijkt Dekelakeriko eigenlijk best op mijn thuisplaneet aarde. De inheemse diersoorten zijn tot nu toe ook ongevaarlijk. Een kudde katachtige loopvogels zag er zo schattig uit dat ik er vanmiddag eentje wilde aaien, maar ze renden voor me weg.

Eerste aanvulling: De verveling slaat toe. Ik wandel al bijna 2 uur over deze planeet, en nog steeds heb ik geen Heridium gevonden. Alle andere grondstoffen zijn inmiddels verzameld, maar mijn scanner pikt nergens Heridium op. Ik weet niet eens wat Heridium is, of hoe het eruitziet. Help!

Tweede aanvulling: Hè hè, eindelijk Heridium gevonden. (Protip voor andere astronauten: het ziet eruit als een grote donkerblauwe kolom). De Rasamama is inmiddels gerepareerd, dus morgen ga ik verder met mijn ontdekkingsreis door het heelal.

Bekijk het hele No Man’s Sky dagboek
Neo-games.blog forum

Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 22
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 11
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 10
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 6
Lees ook:Vandaag geen Animal Crossing dagboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.