Nintendo livestreamt Switch-spellen op 13 januari


Volgende week vrijdag wordt een interessante dag. We wisten al dat Nintendo dan een presentatie uitzendt over hun nieuwe Switch spelcomputer (om 5:00 uur ‘s ochtends, als je het live wilt meemaken), maar nu is er voor diezelfde dag ook een Treehouse stream aangekondigd. Alle spellen die in de officiële presentatie alleen een korte trailer krijgen, worden door het Treehouse-team uitgebreid gedemonstreerd. Ik stel me voor dat veel fans daar inmiddels wel aan toe zijn, na een half jaar waarin Nintendo alleen over Zelda: Breath of the Wild wilde praten. (Al zou het dan ook wel weer typisch Nintendo zijn om hun livestream gewoon te beginnen met wéér een uurtje Zelda).

 • Welke spellen zouden we te zien krijgen? Dat nieuwe Mario-spel uit de eerste trailer voor de Switch zit er ongetwijfeld tussen, maar verder weten we eigenlijk niet wat Nintendo allemaal heeft voorbereid. Ik vrees veel remakes van oude Wii U-spellen, maar hopelijk ook lekker veel nieuwe titels.
 • De Treehouse stream begint om 15:30 uur Nederlandse tijd. Je kunt het volgende week allemaal bekijken op www.nintendo.nl/switch.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nintendo Switch presentatie op 13 januari
Lees ook:Gerucht: Switch krijgt nieuwe versie Pokémon Sun/Moon
Lees ook:Spelen zonder scherm in Nintendo’s 1-2 Switch
Lees ook:Nintendo Switch klikt precies zoals in de reclames
Lees ook:Toch niet alleen Zelda bij Nintendo’s E3 livestream

3 reacties op “Nintendo livestreamt Switch-spellen op 13 januari

 1. G.Tom

  Ik hoop echt, echt echt, met die maan op de achtergrond dat het Super Mario Galaxy 3 is.

    /   Beantwoorden  / 
  1. micha

   Ik hoop echt echt echt dat ze weer een game maken als 64 of sunshine en kappen met de galaxy games.
   Ze waren goed maar bij 2 was de gimic al niet heel boeiend meer.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

   Die maan ziet er wel heel ver weg uit. Als je daar echt naartoe kunt dan is het spel bijna dezelfde schaal als No Man’s Sky. Verwacht ik eerlijk gezegd niet.

   De beelden in die trailer zagen er wel weer “groter” uit dan de hindernisbanen in 3D Land en 3D World. Ik denk dus inderdaad dat Nintendo weer teruggaat naar de stijl van Mario 64 en Mario Sunshine. Helaas voor mij waren 3D Land en 3D World juist mijn favoriete 3D Mario-spellen, maar ik weet ook dat veel andere fans die grote levels wel geweldig vinden.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.