Toch niet alleen Zelda bij Nintendo’s E3 livestream


Day 2 of Nintendo Treehouse: Live at E3 will showcase upcoming releases for Wii U and Nintendo 3DS, including Monster Hunter Generations, Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past and Tokyo Mirage Sessions #FE!

Dus toch een tweede dag. Eerder suggereerde Nintendo dat hun E3 volledig in het teken zou staan van de nieuwe Legend of Zelda, maar blijkbaar is er daarna nog een tweede dag met livestreams van een paar andere 3DS- en Wii U-spellen. Monster Hunter Generations, Dragon Quest VII en Tokyo Mirage Sessions #FE waren allemaal al bekend, maar wie weet krijgen we op dag 2 ook een paar verrassingen te zien? Er moet dit jaar toch *iets* interessants verschijnen voor de Wii U. Al is het maar een zeldzaam Virtual Console-spelletje of een extra DLC-pakket voor Splatoon.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Officiële Dragon Quest IX trailer
Lees ook:Monster Hunter Diary’s schattige introfilmpje
Lees ook:Monster Hunter 3 verhuist van PS3 naar Wii
Lees ook:Monster Hunter Tri, misschien geen abonnementskosten in EU en US
Lees ook:Eerste trailer Monster Hunter 4 voor de 3DS

5 reacties op “Toch niet alleen Zelda bij Nintendo’s E3 livestream

 1. Wouwter

  “Er moet dit jaar toch *iets* interessants verschijnen voor de Wii U.”

  Meer dan Mother 3 verwacht ik niet, wat best zielig is.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Dat is ook alleen nog maar een gerucht. Dan zou Nintendo speciaal voor de virtual console een (relatief obscure) RPG moeten vertalen. Lijkt me een hoop tijd en moeite voor een spel waar ze waarschijnlijk toch niet superveel exemplaren van zullen verkopen.

   Ik hoop echt dat het gebeurt, maar ik heb grote twijfels.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wouwter

    Misschien dat ze dan toch die fanmade vertaling hebben aangenomen? Ik zit nog steeds met dat stukje uit de E3 2014 presentatie in mijn hoofd, waar Reggie een fan verbrandt die om Mother 3 vraagt. Best wel een bruut stukje als ze echt nooit met Mother 3 komen. :/

      /   Beantwoorden  / 
 2. G.Tom

  Mother 3 zou mooi zijn maar ik ga er geen grote verwachtingen bij zetten… Metroid op de WiiU mag ik van dromen maar ik ben bang dat dat hem ook niet gaat worden.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.