Nintendo Switch presentatie op 13 januari


…dat op 13 januari 2017 de Nintendo Switch Presentatie 2017 in Tokio plaatsvindt. Op dat moment worden meer details bekend gemaakt over het nieuwe Nintendo Switch home gaming-systeem, waaronder de exacte lanceringsdatum en de line-up van games die momenteel in ontwikkeling zijn. Deze presentatie zal wereldwijd ook te volgen zijn via een online stream.

Meneer Kimishima maakte ook bekend dat vanaf januari Nintendo Switch sampling-evenementen zullen plaatsvinden voor uitgenodigde media en partners. Consumenten kunnen in diezelfde periode met het systeem kennis maken via hands-on evenementen. Daar wordt later meer over bekend gemaakt.

Altijd leuk, zo’n aankondiging van een aankondiging. Op 13 januari krijgen we dus een uitgebreide presentatie over de Nintendo Switch. De releasedatum, alle spellen die ervoor in ontwikkeling zijn, en hopelijk ook hoeveel hij gaat kosten.

In een interview met Bloomberg zei directeur Tatsumi Kimishima vandaag dat de eerste trailer nog lang niet alle informatie over de Switch bevatte (“by no means was that everything”). Vooral zijn hint dat er nog meer accessoires en add-on hardware gepland staan is erg intrigerend. Wat zou hij daarmee bedoelen? Extra controllers om aan de zijkanten van het scherm te klikken? Een goedkopere versie zonder de tablet? Zelfs VR is volgens Kimishima niet uitgesloten (“If you ask us whether there are any possibilities, we can’t say no. It may be that we will build VR software titles, I think that opportunity is available to us.”)

Neo-games.blog forum

Lees ook:Dit is Nintendo’s nieuwe directeur
Lees ook:Nintendo livestreamt Switch-spellen op 13 januari
Lees ook:Nintendo Switch patentaanvraag: touchscreen, IR-sensor, extra JoyCons, VR-bril
Lees ook:Nintendo’s online service goedkoper dan PS Plus & Xbox Live Gold
Lees ook:Nintendo “onderzoekt de mogelijkheden” van VR

Eén reactie op “Nintendo Switch presentatie op 13 januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.