Engelse winkel verkoopt Nintendo Switch voor 230 euro


Ik weet niet of deze Engelse webwinkel echt geheime informatie heeft, of dat ze gewoon wat gokken, maar dit is wel een opvallende actie. Voor £198,50 (ongeveer 230 euro) kunnen Engelse gamers nu al een Nintendo Switch kopen. Geen pre-order, maar een definitieve aankoop. Je betaalt Gameseek vandaag, en in maart krijg je een Switch thuisgestuurd. Zelfs als later blijkt dat de officiële adviesprijs hoger uitvalt dan 198 pond. (Aan de andere kant: Gameseek geeft geen geld terug als de Switch later goedkoper blijkt te zijn. Je waagt dus een gok).

 • Een slimme promotie, maar misschien ook een indicatie van welke prijs we ongeveer kunnen verwachten. Gameseek zou dit vast niet doen als ze geen voorlopige richtlijn hadden gekregen. We kunnen er dus voorzichtig van uitgaan dat de Switch geen 300 of 400 euro gaat kosten. Goed nieuws, wat mij betreft.
 • Eurogamer speculeert dat Nintendo, net als bij de Wii U, twee verschillende versies van de Switch gaat verkopen. In dat geval stuurt Gameseek je ongetwijfeld de goedkoopste op, terwijl je voor 50 euro extra ook het model met de grotere harde schijf had kunnen kopen. Ik zou dus nog niet meteen je creditkaart trekken.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nintendo’s online abonnement uitgelegd
Lees ook:Nintendo Switch: 3 maart, 299 euro
Lees ook:Nintendo’s online service goedkoper dan PS Plus & Xbox Live Gold
Lees ook:24 november, 219 euro, ruim voldoende Wii’s op voorraad?
Lees ook:Playstation 3: geen tekorten in Europa

5 reacties op “Engelse winkel verkoopt Nintendo Switch voor 230 euro

 1. Kikujiro

  Als ze weer met twee verschillende versies komen, zou mij dat zeer verbazen. Dat was met bij de WiiU toch ook totaal geen succes? Werkt in mijn ogen alleen maar verwarrend voor de gemiddelde consument. 230 euro is wel een schappelijke prijs trouwens, zeker als je die prijs afzet tegen de huidige gemiddelde verkoopprijs van de WiiU, die nu (met spel) zo rond de 275-300 euro schommelt (Duur! Wil Nintendo niet van hun restvoorraad Wii U’s af? Zodat ze daar over 30 jaar weer een mooi filmpje/foto’s van een met Wii U’s (in originele verpakking) gevuld magazijn van on-line kunnen zetten?)

    /   Beantwoorden  / 
 2. G.Tom

  Ik lees vooral dat die website heel goed is in mensen oplichten?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Erik

  Ik zou ook niemand aanraden om echt van deze aanbieding gebruik te maken. Vond het vooral interessant omdat dit de eerste aanwijzing is dat de Swith een relatief goedkope spelcomputer wordt.

  @Kikujiro: ik denk niet dat de Wii U is mislukt vanwege die 2 versies. Maar het kan inderdaad wel verwarrend zijn voor ongeïnformeerde consumenten. In Nintendo’s ogen zal het waarschijnlijk een voordeel zijn dat ze kunnen adverteren met de laagste prijs van de kale versie.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Kikujiro

   Nee, dat staat los van het falen van de WiiU, maar die goedkopere versie lag niet zo heel lang in de winkels. De meeste mensen kozen toch voor de ‘complete’ versie (inclusief mensen die al een Wii hadden).

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.