Paper Mario: Sticker Star – de eerste dag


Paper Mario: Sticker Star is amper twee minuten bezig en ik zit nu al vast. Dat noem ik nog eens een veelbelovend begin. Waarschijnlijk sla ik mezelf morgen voor het hoofd omdat de oplossing achteraf enorm voor de hand lag, maar voorlopig is dit een welkome afwisseling van alle makkelijke spellen waar Mario meestal de hoofdrol in speelt. Ik krijg zelfs geen ongevraagde hints!

De uitdaging waar ik vastzit is bedrieglijk simpel: alle inwoners van Toad Town zijn zoek en Mario moet ze vinden. Klinkt niet zo moeilijk (vooral omdat er aan het begin van het spel nog maar twee locaties toegankelijk zijn), maar dat is het dus wel. Omdat iedereen in Paper Mario is gemaakt van papier zijn de paddestoelpoppetjes smal genoeg om zich op de gekste plaatsen te verstoppen. Ik heb al Toads gevonden onder een deurmat, achter een grasspriet en opgefrommeld in een prullenmand. Logisch nadenken heeft geen zin; de enige oplossing is om alles aan te raken en overal op te slaan met je hamer.

De groene Toad die hier de leiding heeft wil niet zeggen hoeveel inwoners er precies kwijt zijn, maar hij houdt vol dat ik er nog “één of twee” moet vinden. Blijkbaar zie ik iets over het hoofd, want voor mijn gevoel heb ik echt al overal gekeken. Het is een mysterie! Als Sticker Star nog meer van zulke speurtochten in petto heeft kan ik me voorstellen dat ze na een tijdje irritant worden, maar vandaag voelt het nog als een leuke uitdaging. Dus als iemand me zoekt, ik ben bezig om Toad Town voor de derde keer ondersteboven te keren.

[g.forum]

Lees ook:Paper Mario Sticker Star’s ouderwetse wereldkaart
Lees ook:Paper Mario: vechten met stickers
Lees ook:Nintendo legt uit: het nut van stickers in de nieuwe Paper Mario
Lees ook:Nieuwe trailer Paper Mario: Sticker Star op de 3DS
Lees ook:Paper Mario: Color Splash recensieoverzicht

4 reacties op “Paper Mario: Sticker Star – de eerste dag

  1. G.Zaaltje

    Ik ben jaloers! Deze wil ik ook! Helaas is de prioriteit en het geld naar de WiiU uitgegaan… Maar deze moet zeker nog een keer in de collectie komen denk ik.

    Leuke tekening trouwens weer!

      /   Beantwoorden  / 
  2. X

    yes! eindelijk weer de enige echte originele Erik roggeveen tekeningen die heb ik gemist.

      /   Beantwoorden  / 
  3. micha

    En ben je er al uit?

      /   Beantwoorden  / 
  4. G.Tom

    Yes, yes, yes! Eindelijk weer een tekeningenblog~!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.