Nieuwe trailer Paper Mario: Sticker Star op de 3DS


He kijk, een nieuwe trailer voor Paper Mario: Sticker Star. Ik versta er geen woord van, maar volgens Japans sprekende journalisten vertelt Satoru Iwata hier ook weinig nieuws. Het gaat vooral over stickers en welke rol die spelen in dit nieuwe avontuur. (In het kort: Mario gebruikt ze om te vechten. In traditionele RPG’s verzamelen spelers ervaringspunten om hun wapens steeds krachtiger te maken, maar hier heeft Nintendo alle aanvallen vervangen door eenmalig te gebruiken stickers. Verzamel er dus zo veel mogelijk!)

Wat in deze trailer wel opvalt is dat Nintendo hun papier-thema eindelijk serieus lijkt te nemen. Het is misschien nog niet zo mooi als Sony’s Tearaway, maar dit is wel de eerste Paper Mario die er daadwerkelijk uitziet alsof de ontwerpers hebben geknutseld met schaar en papier. De spelwereld is minder netjes, de plakrandjes zijn hier en daar nog zichtbaar en grote vijanden zijn gemaakt van golfkarton. Let ook op hoe Mario bij het bovenstaande gevecht tegen de Shy Guy Mariachi band razendsnel een Koopa Troopa opvouwt tot een groen schild. Met dat soort fijne details oogt Sticker Star al meteen een stuk leuker dan voorganger Super Paper Mario.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Nintendo legt uit: het nut van stickers in de nieuwe Paper Mario
Lees ook:Paper Mario Sticker Star’s ouderwetse wereldkaart
Lees ook:Paper Mario: vechten met stickers
Lees ook:Paper Mario: Color Splash recensieoverzicht
Lees ook:Paper Mario: Sticker Star – de eerste dag

Eén reactie op “Nieuwe trailer Paper Mario: Sticker Star op de 3DS

  1. Kikujiro

    Tsjonge… Paper Mario, Tearaway, Tengami (van ex-Rare medewerkers)… papier is helemaal hot & happening in gamesland blijkbaar.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.