The Binding of Isaac heel misschien naar de 3DS


“A publisher i know is currently asking nintendo if they woudl be ok with isaac on the 3ds, if they say yes then ill had the game off to them and let them port it.”

Edmund McMillen geeft antwoord op de vraag of zijn spel The Binding of Isaac ooit zal verschijnen voor de 3DS. Ik kan me bijna niet voorstellen dat Nintendo dit voorstel echt gaat goedkeuren (vooral omdat het spel gaat over een moeder die haar zoon wil vermoorden (in opdracht van God, ook dat nog)), maar ik hoop heel erg van wel. The Binding of Isaac, een actiespel met Zelda-achtige dungeons, zou namelijk perfect werken op de 3DS. Het origineel heb ik weinig gespeeld omdat mijn pc er langzaam van werd en uiteindelijk meestal crashte, maar wat ik speelde was bijzonder verslavend. Ook omdat de ondergrondse kerkers er iedere keer anders uitzagen. Het avontuur duurt kort, maar door dat willekeurig gegenereerde leveldesign kun je het eindeloos blijven herspelen. Met 3D graphics en een fatsoenlijke besturing zou ik de komende weken geen ander spel meer nodig hebben.

Het citaat is eigenlijk al 2 weken oud, maar verscheen vandaag opeens op alle gaming blogs. Waarschijnlijk omdat iemand het aanhaalde op het populaire NeoGAF forum. De kans dat Isaac’s avontuur echt op de 3DS verschijnt is zoals gezegd klein, maar wie weet is dit een van die situaties waarin Nintendo ons verrast door het spel toch goed te keuren. Zoals bij Freakyforms!

[g.forum]

Lees ook:Gelimiteerde handleiding bij Switch-versie Binding of Isaac
Lees ook:The Binding of Isaac naar PS3 of Vita? Of allebei?
Lees ook:Nieuw platformspel van Binding of Isaac-bedenker
Lees ook:Binding of Isaac: Rebirth nu uit voor PS4, Vita & pc
Lees ook:The Binding of Isaac niet naar de 3DS

Eén reactie op “The Binding of Isaac heel misschien naar de 3DS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.