Gedeeltelijk nieuwe trailer voor Skyward Sword


Nieuwe trailer voor Skyward Sword! Een soort van! Hij lijkt erg veel op de vorige trailer die Nintendo tijdens de E3 liet zien, maar er zitten toch echt een paar nieuwe scenes in. De Goron (zie screenshot) is waarschijnlijk het opvallendste nieuwe gezicht, maar er is meer. Want welk mysterieus apparaat is die man op 0:19 aan het repareren? Waarom komt het metershoge standbeeld van een engel deze keer zo prominent in beeld? En wat is dat kleinere standbeeld dat Nintendo vanaf 0:16 expres alleen van de achterkant laat zien? Zou het een oude bekende zijn? Shigeru Miyamoto heeft gezegd dat mensen die goed hebben opgelet tijdens Ocarina of Time in Skyward Sword (dat zich afspeelt vóór OoT) verwijzingen konden ontdekken naar wat komen gaat.

Kortom: het is bijna dezelfde trailer als anderhalve maand geleden, met net genoeg speldenprikjes nieuwe informatie om de Zelda fanclub weer een tijdje zoet te houden. (En ik kan nog steeds niet geloven dat een achterstevoren gespeeld liedje toch nog zo goed klinkt).


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Waarom zijn deze Skyward Sword-screenshots zo donker en flets?
Lees ook:Hoe Skyward Sword eruit zou zien op de Game Boy
Lees ook:Kijk dit: de nieuwe Zelda speelt zich af tussen de wolken
Lees ook:Kijk dit: drie nieuwe filmpjes van Legend of Zelda: Skyward Sword
Lees ook:Wapens upgraden in Zelda: Skyward Sword

4 reacties op “Gedeeltelijk nieuwe trailer voor Skyward Sword

  1. denise

    *Kwijl*… Ik wil helemaal geen Wii U kopen om dit spel te kunnen spelen.. Maar ik wil dit spel wel kunnen spelen.. DILLEMA’S!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Helemaal geen dilemma (één l, dubbel m ;) ), Skyward Sword verschijnt gewoon voor de ouderwetse Wii zoals Berend Jan ook zegt. Het enige is dat je eem MotionPlus-controller nodig hebt, maar Nintendo heeft al een gelimiteerde versie van het spel aangekondigd met precies dat: een gouden motionplus controller.
      .
      Kortom: gewoon je Wii meer even afstoffen en je kunt dit spel alsnog spelen. Hoera!

        /   Beantwoorden  / 
  2. Berend Jan

    je kan dit spel toch gewoon op je Wii spelen. Het is het laatste überspel op de Wii schijnt… Of heb ik even wat gemist en is het naar de WiiU gegaan?

      /   Beantwoorden  / 
  3. As

    Blijf het wel tof vinden dat ze na bootjes en treinen de lucht in zijn gegaan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.