Kijk dit: drie nieuwe filmpjes van Legend of Zelda: Skyward Sword


Dit is waarschijnlijk mijn favoriete screenshot van Skyward Sword tot nu toe. Slaapkop Link die zelfs niet wakker wordt als hij uit bed valt en Zelda’s Loftwing die hem door het raam een liefdesbrief bezorgt. Surrealistisch maar toch ook schattig. Het zou een mooie openingsscene kunnen zijn. Ook het schilderachtige effect van de pastel-graphics komt in dit plaatje goed tot zijn recht, vind ik. Alleen het kaarsrecht opgemaakte bed verraadt dat we naar een computerspel kijken.

The Legend of Zelda: Skyward Sword ligt pas vanaf vrijdag 18 november in de winkel, maar toch besloot Nintendo om vannacht alvast drie interessante filmpjes te lanceren. Een soort mini-media-offensief om het enthousiasme onder de fans levend te houden? De exacte reden weet ik ook niet, maar je kunt hieronder kijken naar een nieuwe actietrailer, een romantisch filmpje over de relatie tussen Link en Zelda en een zichtbaar enthousiaste Shigeru Miyamoto die het spel demonstreert op het 3DS-persevenement. Dat laatste filmpje zagen we al eerder, maar nu heeft Nintendo hem ook ondertiteld. Het spannendste citaat gaat over de (volgens Miyamoto) revolutionaire structuur van Link’s nieuwe avontuur:

“There are so many new patterns of play weaved into this game, that it’s no longer about how many dungeons there are. I think the game has evolved a lot from past games.”


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Zelda: Skyward Sword is Wii Sports Resort in een avonturenspeljasje
Lees ook:Kijk dit: de nieuwe Zelda speelt zich af tussen de wolken
Lees ook:Gedeeltelijk nieuwe trailer voor Skyward Sword
Lees ook:Hoe Skyward Sword eruit zou zien op de Game Boy
Lees ook:Als Chrono Trigger was verschenen voor de GameCube…

3 reacties op “Kijk dit: drie nieuwe filmpjes van Legend of Zelda: Skyward Sword

  1. Berend Jan

    Het werkt wel ik was niet enthousiast en nu ik dit zo zie denk ik YEAH ik MOET dit spel hebben…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Grappig hoe je jouw weerstand in de loop van een paar weken ziet verkruimelen. ;) Eerst was het: “ik haat mijn Wii en ik ga deze Zelda echt niet kopen.” Toen werd het: “dit ziet er wel aardig uit maar ik hoef hem nog steeds niet.” Daarna: “héél misschien koop ik deze Zelda toch als de recensies lovend zijn”, en nu roep je al dingen als dat je hem MOET hebben. Wedden dat je hem volgende maand al op de 1e dag gaat halen?

        /   Beantwoorden  / 
  2. Zaaltje

    Bij mij komt hij zoizo de eerste (en hopelijk 2 dagen eerder) in mijn Wii!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.