Reserveer Ocarina of Time 3D en krijg…


“Spelers die het spel reserveren ontvangen een exclusieve dubbelzijdige A2-poster. Op de ene kant staat een vechtende Link, terwijl die held op de andere kant met zijn paard Epona over het uitgestrekte Hyrule Field galoppeert. Ook ontvangen ze een speciale, goudkleurige inlay die in de originele verpakking wordt geschoven.”

Het zijn dan wel geen Deku-zaadjes, maar Nederlandse gamers krijgen wel degelijk iets als ze Ocarina of Time 3D op tijd reserveren. Een dubbelzijdige poster (wedden dat die galopperende held op de achterkant de bovenstaande afbeelding is?) en een goudkleurige inlay om over de normale hoes heen te schuiven. Leuk bedacht, maar traditiegewijs is het natuurlijk de spelcassette die goudkleurig hoort te zijn. Daarvan slaat mijn Nintendohart pas echt een slag over.

Reserveer Ocarina of Time 3D, om in aanmerking te komen voor de poster en het hoesje, bij Bart Smit, Intertoys, E-Plaza, Game Mania, Dimension Plus, BMM Games in Beverwijk, DGM in Spijkenisse of Ben van Dijk in Uden. Doe het voor 17 juni, want dan komt de OoT-remake officieel uit in Nederland.

[g.forum]

Lees ook:Kijk dit: Japanse trailer Ocarina of Time 3D
Lees ook:Eijij Aonuma over de nieuwe Legend of Zelda
Lees ook:Ocarina of Time 3D-trailer nu ook in het Engels
Lees ook:Nieuwe trailer + releasedatum Majora’s Mask 3D
Lees ook:Graphics Ocarina of Time opgepoetst voor de 3DS

5 reacties op “Reserveer Ocarina of Time 3D en krijg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.