Graphics Ocarina of Time opgepoetst voor de 3DS


Wow, Ocarina of Time krijgt een flinke facelift op de 3DS. Tiny Cartridge kwam op het lumineuze idee om screenshots van de nieuwe versie naast screenshots van diezelfde locaties op de Nintendo 64 te leggen. De vergelijking liegt er niet om; kleuren zijn helderder, textures scherper en vijanden gedetailleerder. Het verschil is duidelijk, maar is het ook een verbetering? Het zou mij niets verbazen als we over vijftien jaar toch weer tegen elkaar zeggen dat dat primitieve origineel stiekem meer charme had.

De interessantste toevoeging aan Ocarina of Time op de 3DS is ongetwijfeld het gebruik van motion sensors. Nintendo World-bezoekers melden dat ze de 3DS heen en weer konden bewegen om de camera te bedienen en Link’s katapult te richten. Volgens één van hen werkte de nieuwe methode intuïtiever dan richten met de controlstick.


[g.forum]

Lees ook:Scan van Call Of Duty 3 Wii
Lees ook:Bewegen om te richten in Galaga Dimensions op de 3DS
Lees ook:Eijij Aonuma over de nieuwe Legend of Zelda
Lees ook:Naruto: Clash of Ninja trailer
Lees ook:Metal Slug Wii controller setup filmpje

7 reacties op “Graphics Ocarina of Time opgepoetst voor de 3DS

  1. Basioh

    ehm… het eerste plaatje is anders in kleur, maar niet beter:S
    Hoeveel pixels is dat? 10?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Screenshots van portable spellen zien er altijd waardeloos uit. Op het scherm waarvoor ze bedoeld zijn blijkt het dan meestal best mee te vallen. ;)

        /   Beantwoorden  / 
  2. micha

    over 15 jaar?
    ik zeg nu al dat het oude veel meer charme en sfeer heeft.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Het verschilt voor mij per screenshot. Wat ik heb gezien van Kokiri Forest vind ik bijvoorbeeld flink verbeterd, maar de eindbaas boven dit bericht zag er op N64 mooier uit.
      .
      Maar goed, het doet me na vijf jaar virtual console in ieder geval plezier dat Nintendo eindelijk eens werk maakt van een port. ;)

        /   Beantwoorden  / 
  3. micha

    ik vraag me trouwens af of er iemand is die alle skulltullas(of hoe die spinnen heten)gevonden/verslagen heeft en al die gouden dingen heeft verzamelt

      /   Beantwoorden  / 
    1. G.Tom

      ….hier, zo hobbie of vriendloos als ik was toen ik 8 was xD

        /   Beantwoorden  / 
  4. radboud

    wooowww ik wil echt alle zelda games hebben. tot nu toe heb ik alles op de wii gamecube en N64 maar niks van de DS omdat het eigelijk wel een beetje snelle games zijn die een beetje inelkaar geflanst zijn.

    zo heb je ook need for speed de 1ste paar van NFS1 tot most wanted waren echt VET toen kwamen ze met een swift variant en toen gingen de echte NFS spelers letterlijk DOOD ze stopte met die games en zijn andere race games gaan spelen. nu zijn ze zelfs met een versie gekomen van undercover. maar als je de map goed bekijkt zijn het gewoon knipsels van alle andere games 0_o pure FAKE dus….. enkle maanden later komen ze met hot persuit uit ofzow… iets in die geest waarbij je de auto niet eens kan tunen 0_o echt NFS is achteruit gegaan. en als de nitendo zo door blijft gaan met kansloze spellen maken waaronder kleine beertjes games voor kids en niet De games die je eerst had gaat nitendo echt DOOD dan kunnen ze inpakken en wegwezen!! want ze hebben al een verlies geleden van minimaal 40% en dat gaat meer worden als ze zo door blijven gaan. echt jammer jongens :(

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.