Ocarina of Time 3D-trailer nu ook in het Engels


Eerste Engelstalige trailer voor Ocarina of Time 3D. Pas wel op, want het filmpje bevat een gigantische spoiler over wat er met Link gebeurt als hij het Master Sword vindt. Aan de ene kant begrijpelijk: het oppakken van het Master Sword is nu eenmaal een klassieke scene en OoT is een dertien jaar oud spel. Iedereen die zo lang heeft gewacht wil het gewoon niet spelen.

Aan de andere kant: OoT is een dertien jaar oud spel. Het kan bijna niet anders of de 3DS-versie wordt straks ook gekocht door kinderen die het origineel nooit hebben gespeeld. Die specifieke groep kan deze trailer misschien beter overslaan. Ik weet nog dat ik destijds van niks wist en de Master Sword-scene maakte toen een diepe indruk.

De opgepoetste graphics zien er nog steeds goed uit, al heb ik wel het idee dat de 3DS beter kan. Veel lokaties hebben nog steeds een blokkerige Nintendo 64-look, al zijn die blokken deze keer wel bedrukt met scherpere textures. Plus: de finishing touch moet natuurlijk nog komen in de vorm van het 3D-effect. Nintendogs + Cats ziet er met de depth slider omlaag ook uit als een N64-spel, maar met het schuifje omhoog valt dat nauwelijks meer op.

Ocarina of Time 3D is te koop vanaf 17 juni.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Graphics Ocarina of Time opgepoetst voor de 3DS
Lees ook:Kijk dit: Japanse trailer Ocarina of Time 3D
Lees ook:Hey! Listen! Mini-trailer Ocarina of Time op de 3DS
Lees ook:Verken Hyrule in spiegelbeeld in de OoT3D Master Quest
Lees ook:Eijij Aonuma over de nieuwe Legend of Zelda

11 reacties op “Ocarina of Time 3D-trailer nu ook in het Engels

  1. Basioh

    Mehh…
    Ik snap niet wat iedereen ziet in 3D,
    Ja, je ziet wat diepte, maar wat voegt het nou echt toe?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      Qua ‘gameplay’ zie ik ook nog geen meerwaarde.

        /   Beantwoorden  / 
      1. As

        Qua gameplay niet nee, maar waarom zou je in de toekomst niet alle televisies in 3D laten uitzenden (als de technologie zo ver is)? De enige reden dat beeld nu in 2D is omdat het jarenlang niet anders kon, net als zwart wit televisie in de jaren 50. Alleen omdat wij het zo gewend zijn betekent nog niet dat we voor altijd 2D moet blijven kijken.

        Niet zo zeer een reactie op jullie berichten, maar naar alle 3D-haters:p

          /   Beantwoorden  / 
        1. Basioh

          en je krijgt geen hoofdpijn van 2D;)

            /   Beantwoorden  / 
          1. As

            Als de technologie zo ver is, zei ik. Ik krijg het overigens nu ook al niet.

              /  
    2. Erik

      En ik snap die vraag juist niet zo goed. ;) De diepte ís de toegevoegde waarde. Wat wil je dan nog meer? De spellen worden er misschien niet anders van, maar wel interessanter om naar te kijken. Vind ik althans. Maar dat verschil tussen mensen die meteen “wow wat cool!” roepen en mensen die nog altijd zoiets hebben van “okee het is 3D, wat nu?” heb ik al vaker gesignaleerd. Ik vrees dat Nintendo daar verder weinig aan kan veranderen. (Ben wel benieuwd naar de percentages; ziet 20% de toegevoegde waarde niet of is het eerder 50%?). Het enige wat ze kunnen doen is als de wiedeweerga een paar goede spellen voor de 3DS uitbrengen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Basioh

        Ik vind die hele 3Ds een beetje typisch. Nintendo denkt dat je direct een geweldig spel hebt met 3D. Zo van: “Dit spel is 3D. Dus.”
        Dat het 3D is betekent niet meteen dat het leuker speelt. Ik heb dat ding zelf in mijn handen gehad, en de eerste minuut dacht ik “hé wat geinig, het is echt 3D. Zonder bril zelfs, dit ziet er leuk uit…” dan “Hmmm… ik moet mijn hoofd wel erg recht houden zeg… ik zet wel 3D even uit.” Zit ik nog met een gewone ds. Vervolgens loop ik wel de winkel uit met koppijn.
        Terwijl, als we nou de wii nemen, dat voegd iets toe aan de gameplay. Sportspellen zijn echt veel leuker te spelen als je echt… wel… beweegt.
        Kortom: zoals velen zeggen, graphics (3D) zijn niet alles. De gameplay (bv wii/playstation move/kinect) moet ook goed zijn. Als ik van schietspellen houd heb ik liever de allereerste call of duty met mindere graphics, dan de nieuweste need for speed met high definition beeld en geluid.

          /   Beantwoorden  / 
      2. Kikujiro

        Interessanter zeker. Ik ben een groot fan van 3D en zal zeker een 3D HDTV aanschaffen zodra de prijzen iets zijn gedaald, maar zie nog geen causaal verband met verbeterde gameplay. Propageerde jij ook niet altijd dat betere graphics niet noodzakelijkerwijs een garantie voor betere gameplay was? Sowieso zal het ‘wow-effect’ naarmate je vaker speelt wegebben en eenmaal aan 3D gewend bent geraakt. Toen ik voor het eerst Uncharted speelde op de PS3 viel mijn mond open van verbazing van alle grafische pracht die bijna van het beeldscherm spatte, maar nu ik mijn PS3 een paar jaar heb staan ben ik gewend geraakt aan de (nog steeds prachtige graphics) van veel spellen en is het toch vooral de gameplay die bepaald of ik een spel wel of niet koop. Dat een spel daarnaast er mooi uitziet is mooi meegenomen, maar is voor mij geen reden om een spel al dan niet aan te schaffen. Zolang men niet iets innovatiefs doet met de 3D-mogelijkheden of de andere functionaliteiten van de 3DS, is het voor mij op dit moment nog niets anders dan een DS met een 3D-schermpje (neemt niet weg dat ik t.z.t. wel een 3DS zal kopen, aangezien er ongetwijfeld leuke spellen voor de 3DS zullen worden uitgebracht (al dan niet 3D).

          /   Beantwoorden  / 
  2. niki

    “Ik weet nog dat ik destijds van niks wist en de Master Sword-scene maakte toen een diepe indruk.”

    Dus jij kijkt nooit op de achterkant van doosjes?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Hm… blijkbaar niet? Stond het daar echt al vermeld? Vroeger bestudeerde ik juist wél uitgebreid de verpakking, maar toch kan ik me nog levendig herinneren hoe verbaasd ik was toen ik dat zwaard de eerste keer vond.

        /   Beantwoorden  / 
  3. G.Tom

    Als dit gebundeld wordt met een 3DS dan heb ik ook meteen een reden om er eentje te halen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.