Kijk dit: Japanse trailer Ocarina of Time 3D


Dit stond vandaag in het Nintendo Kanaal van Japanse Wii’s: de langste trailer van Ocarina of Time 3D tot nu toe. Ruim twee minuten aan nog niet eerder vertoonde spelbeelden. Natuurlijk ken je alle locaties nog van toen je OoT speelde op de Nintendo 64, maar ze zien er hier wel veel beter uit. Ik kan nostalgisch worden van bijna alle oude spelcomputers – zelfs van de low poly graphics op de eerste PlayStation – maar naar die wazige Nintendo 64 met z’n blurry textures heb ik bijna nooit heimwee. Hoe meer remakes hoe beter, wat mij betreft. Mag Mario 64 hierna?

Ondertussen werd vandaag nogmaals duidelijk dat Nederlandse en Belgische Zelda-fans in het verkeerde land zijn geboren. Na de Deku zaadjes voor Griekenland en de plastic ocarina voor Frankrijk, blijkt dat Australische gamers die OoT3D pre-orderen recht hebben op een andere iets luxere ocarina – inclusief instructies om er alle liedjes op te spelen die Link in het spel leert.

Alsof dat nog niet erg genoeg is onthulde Tiny Cartridge vorige week dat onze zogenaamd “exclusieve” gouden inlay eigenlijk gewoon het Amerikaanse hoesje is waar Nintendo blijkbaar een paar dozen extra van heeft laten drukken. Hmpf! Dat klinkt meteen een stuk minder spannend.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Graphics Ocarina of Time opgepoetst voor de 3DS
Lees ook:Level 1-1 van Super Mario Bros. achterstevoren uitgespeeld
Lees ook:Ocarina of Time 3D-trailer nu ook in het Engels
Lees ook:GERUCHT: Nintendo plant Virtual Console voor DS
Lees ook:Trailer: The Beatles Rockband

9 reacties op “Kijk dit: Japanse trailer Ocarina of Time 3D

  1. Inno Vation

    Daar Australië ook PAL games kennen, kan je het vast daar pre-orderen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kikujiro

    Worden die Griekse Deku zaadjes ook met IMF geld gefinancierd? Wel treurig dat wij er weer zo bekaaid van afkomen trouwens. Erik, tijd voor een aantal kritische vragen aan Nintendo Benelux.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Berend Jan

    de games in australië zijn ook veel duurder OOT is daar 68 aus dollar

      /   Beantwoorden  / 
  4. G.Tom

    Ik vind vooral de nu geokestreerde muziek erg indrukwekkend.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Erik

    Het PAL/NTSC-verhaal is niet van toepassing op handhelds. ;) Maar wel een interessante gedachte. Ik kan me voorstellen dat Nintendo ons inderdaad in dezelfde kunstmatige gecreëerde regio stopt als Australë – gewoon omdat dat bij de thuisconsoles ook zo is. Geen idee of het ook echt zo is geregeld, though.
    .
    Ik zag vandaag dat OoT3D ook het nieuwe welkomstgeschenk is bij een [N]Gamer abonnemt. Misschien dat ik daar maar voor kies. Even duur als in de winkel (49 euro) alleen krijg je er dan 6 gratis tijdschriften bij. Daar beleef ik vast meer plezier aan dan aan die poster + inlay.

      /   Beantwoorden  / 
  6. SISO

    Ik vind dat jullie erg lopen te zeiken over de vroegere graphics van de N64. De graphics van Nintendo zijn altijd al niet de beste geweest, weet je. Goed ik heb zelf nooit een N64 gehad maar toen ik ocarina of time speelde op de wii vond ik t reuze meevallen! Ik vond die ene lavabaas er goed uitzien!
    Beetje offtopic maar ik word er een beetje moe van…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Gulzt

      Sluit ik me bij aan. Ik zie dan ook totaal geen reden om deze versie aan te schaffen, met dezelfde liefde speel ik de 64 versie nogmaals.

        /   Beantwoorden  / 
  7. gokkasten van simbat

    Dat muziekje van Zelda zal ik nooit vergeten. En de versie van de n64 was leuk, maar totaal niet te vergelijken met dit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.