‘s Werelds grootste 3DS-fan gevonden


“Last week I finally snagged a Nintendo 3DS, and after playing the augmented reality games, the first thing I thought was “Oh shit, that AR card would make a killer tattoo.” And so this weekend, I got the 3DS AR tattoo and it’s fucking awesome.”

Ja dit is echt. Geen plakplaatje of geïmproviseer met vilstiften, deze Amerikaan loopt echt de rest van zijn leven rond met een 3DS Augmented Reality kaart op zijn pols getatoeëerd. Wat beweegt iemand om zoiets te doen? Het is niet dat ik principieel tegen computerspel-tatoeages ben, maar ik trek de grens bij grote lelijke zwarte rechthoeken met een beperkte levensduur. Ik bedoel: nu is het nog leuk – een dansende Mii op je arm en een artikel op Kotaku (én op games.blog!) – maar wat ga je over tien jaar zeggen als iemand ernaar vraagt? “Oh dat was voor een minigame op de 3DS. Jeweetwel, die spelcomputer waar nu niemand meer op speelt.” Neem dan gewoon een mooie Mario of Yoshi, als je je liefde voor Nintendo wilt betuigen.

Van de positieve kant: de tatoeage werkt echt. De 3DS herkent de afbeelding en ‘cranberryzero’ kan de Target Shooting Game voortaan overal spelen. Dat gaat vast nóóit vervelen.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Gravity Daze, Reality Fighters, WipEout en alle andere spellen voor de NGP
Lees ook:De AR-kaartjes voor de 3DS worden groter en groter…
Lees ook:EA betaalt man om tatoeage van hun logo op zijn rug te laten zetten
Lees ook:First person Super Mario Bros. op de Hololens
Lees ook:Augmented Reality Shooter ARHrrr brengt de zombies naar je keukentafel

3 reacties op “‘s Werelds grootste 3DS-fan gevonden

  1. koen

    zou baalen als het niet zou werken en btw ik ben bang dat over 10 jaar die tatoe te vervaagd wordxd nou genit maar ereven van lolol

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kikujiro

    [oude lullen modus]Zo’n kaartje past toch ook met gemak in de portemonnee… waarom nou zo’n toestand op je arm?[/oude lullenmodus]

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ap0c

    Geloof mij maar dat het geen echte tattoo is. Die kan je er ook weer afwassen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.