Augmented Reality Shooter ARHrrr brengt de zombies naar je keukentafel


Bekijk de toekomst van mobile gaming in dit demonstratiefilmpje van ARHrrrr (goeie titel ook), een Augmented Reality Shooter waarin je vanuit je helikopter op zombies schiet. De zombies lopen over je keukentafel en je telefoon is de helikopter. Omdat virtuele flatgebouwen het zicht blokkeren zul je actief om de tafel heen moeten lopen om iedereen in het vizier te krijgen. Als de zombie-outbreak uit de hand dreigt te lopen kun je altijd nog een zak Skittles opentrekken; die worden door de camera herkend als landmijnen.

Helaas draait deze demo op een experimentele devkit van Nvidia’s aller nieuwste microchip voor mobiele telefoons. Op de DSi, PSP of iPhone hoeven we ARHrrrr dus niet te verwachten, maar het is wel tof om te zien dat de Augmented Reality-techniek eindelijk wat speelbare (en leuke) spelletjes begint op te leveren.

[games.blog forum]

Lees ook:Op spokenjacht met Ghostwire voor de DSi (eerste trailer)
Lees ook:Nieuwe screenshots Resident Evil: Umbrella Chronicles
Lees ook:Zing mee met de karaoke-trailer voor Plants Vs. Zombies
Lees ook:First person Super Mario Bros. op de Hololens
Lees ook:OneChanbara trailer: wat hebben tienermeisjes toch tegen zombies?

2 reacties op “Augmented Reality Shooter ARHrrr brengt de zombies naar je keukentafel

  1. Niels

    Haha, ik zie mezelf al voor lul staan in de trein waar ik veel handheldgames speel =P

      /   Beantwoorden  / 
  2. LufiaComic

    ik verwacht dat de nieuwe handheld van nintendo zoiets als dit ingebouwd heeft. Dat zou de volgende stap zijn. Of ze moeten iets uitbrengen waarmee ze emotie van de speler kunnen pijlen en dit betekenis geven in een spel. oja daar hebben ze de vitality sensor al een beetje voor.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.