Live-action cowboy shooter Mad Dog McCree naar de Wii?

Ik heb medelijden met de gamer die hier nostalgische herinneringen aan heeft. Siliconera heeft gehoord dat Mad Dog McCree weleens naar de Wii geport zou kunnen worden. Begin jaren negentig waren spellenmakers er kortstondig van overtuigd dat live-action spellen met echte acteurs de toekomst hadden. Mad Dog McCree was het bekendste voorbeeld. Het is dan ook niet echt een on rails shooter zoals House of the Dead. Je moet het meer zien als een soort interactieve speelfilm (een hele slechte) waar je precies op het juiste moment op de juiste acteur moest schieten. Vervolgens zag je dan een stuntman van het dak rollen. Ik weet dat het Wii-publiek niet al te kritisch is, maar met zo’n spel zou zelfs de casualste Wii-bowler zich bekocht moeten voelen.

[games.blog forum]

Lees ook:De allerslechtste voice-actors volgens Games Radar
Lees ook:Bekijk een live-demonstratie van Uncharted 3: Drake’s Deception
Lees ook:Happy Little Trees in LittleBigPlanet
Lees ook:Pixels wordt een speelfilm
Lees ook:Bestuur een YouTuber in sim-spel Youtubers Life

5 reacties op “Live-action cowboy shooter Mad Dog McCree naar de Wii?

 1. Berend Jan

  ik heb deze op de PC gespeelt ik hoop dat ze hem wel even upscalen…
  .
  Mijn oude versie was 320×200 ofzo en stond op 1 cd rom die op 2x moest worden afgespeeld op een MS-DOS machine…
  .
  heb het spel nog regelmatig gespeelt toen in die tijd :) was best geinig maar tegenwoordig… neuhhhh

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  “320×200″
  .
  Ik ruik een DS-versie!
  .
  Ik heb hem zelf nooit gespeeld (mijn computer had geen cd-rom drive) maar ik kan me nog wel herinneren dat dat spel het gesprek van de dag was in die tijd. Eén jongen uit mijn klas had hem gekocht, en dat schijfje werd bijna iedere dag aan iemand anders uitgeleend. Niemand kon geloven hoe goed de graphics waren. :D

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wormpaul

  Ik heb dit vroeger ook gespeeld en geinaal spel (in mijn gedachten dan)
  *
  Alleen die endbaas was altijd zo vreselijk moelijk om te verslaan…nog steeds trillende handjes van :)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Stone

  de arcade versie was een stuk beter dan de pc versie. nee dat klopt niet, de versie waren precies het zelfde. maar als light gun arcade kast was dit een leuk spel, op de pc met de muis en oneindige levens,…nah. zelf zou ik liever virtual cop 1 en 2 op de wii zien. die game was op de pc ook nog leuk.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Teun

  Ik heb deze game laatst nog gekocht op marktplaats. Alleen mijn PC (hoe traag ik um ook emuleer) kan het niet aan. Als die voor de Wii uitkomt (hopelijk deel 1, 2 en 3 op een schijfje voor een budgetprijs) hebben ze alvast 1 koper :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.