Bestuur een YouTuber in sim-spel Youtubers Life

Kijken op YouTube
Het wordt nu wel heel erg meta. Hier is een spel waarin je een YouTuber bestuurt tijdens zijn of haar dagelijkse leven. De hele dag spelletjes spelen, alles vastleggen met jezelf in een hoekje van het scherm, en urenlang editen om die beelden zo snel mogelijk op YouTube te zetten. Een soort PewDiePie-simulator dus. Ik heb nu al zin in de eerste Let’s Play-filmpjes.

Maar alle gekheid op een stokje, in een tijdperk waarin alle basisschoolleerlingen later vlogger willen worden, is Youtubers Life misschien wel precies het juiste spel op de juiste plek. Het is nu verkrijgbaar in early access op Steam.


Neo-games.blog forum

Lees ook:Ontspannende RPG Fantasy Life stapt over naar de 3DS
Lees ook:Is dit toeval of hint Valve stiekem naar Half-Life 3?
Lees ook:NeoTokyo blijkt de perfecte setting voor een stijlvolle shooter
Lees ook:LEGO Worlds is Minecraft met Lego-steentjes
Lees ook:Fireplacing maakt van je Wii een open haard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.