Pixels wordt een speelfilm


Dus Hollywood was nogal onder de indruk van Pixels, dat geinige YouTube-filmpje waarin New York wordt aangevallen door klassieke spelpersonages. Sterker nog: de contracten zijn inmiddels getekend en de scriptschrijver is al aan het werk gezet. Het gaat gebeuren, Pixels wordt een avondvullende speelfilm. Maar juich niet te vroeg; brave komediant Adam Sandler wil de hoofdrol spelen en is van plan om van Pixels een Ghostbusters-style action comedy te maken. Die omschrijving in combinatie met die acteur roept bij mij meteen visioenen op van ongevaarlijke feelgood-komedies voor de hele familie. Ik zie Adam al voor me als de hardwerkende zakenman die eerst geen oog heeft voor zijn blonde vrouw, twee kinderen en labrador, totdat Donkey Kong en Pac-Man hem leren wat écht belangrijk is.

Aan de andere kant: de special effects worden ongetwijfeld fantastisch. Helemaal als Sandler ook Taito, Atari, Nintendo en Sega kan overtuigen om hun beroemde personages uit te lenen. Daar zou ik misschien zelfs een bioscoopkaartje voor kopen. Hieronder nog een keer het korte filmpje waar het allemaal mee begon.

[g.forum]

Lees ook:Eerste trailer Adam Sandler’s Pixels-film
Lees ook:Donkey Kong Country Returns in 3D naar de 3DS
Lees ook:Maak kennis met Super Kong, de Super Guide-aap
Lees ook:Donkey Kong Country Returns 3D – history trailer
Lees ook:Ontwerpschetsen voor Donkey Kong Country

6 reacties op “Pixels wordt een speelfilm

 1. Gulzt

  Adam Sandler haha, OSOMO-2000 South Park.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gulzt

   AWESOM-O bedoel ik natuurlijk.

     /   Beantwoorden  / 
   1. G.Mark

    Geweldige aflevering hahahaha

      /   Beantwoorden  / 
 2. Wormpaul

  Wat een geniaal filmpje blijft het ook!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Shitbull55

  Mark my words: dit wordt gewoon Jumanji met game characters.
  Maar hopelijk heb ik het mis en wordt het weer eens een goede Adam Sandler film. Hij kan het wél…(Happy Gilmore, Little Nicky).

    /   Beantwoorden  / 
 4. Erik

  Ja Little Nicky! Die was leuk inderdaad. Maar inmiddels ook alweer tien jaar oud. Ik ben toch bang dat die echt bizarre humor er tegenwoordig niet meer inzit.
  .
  In Punchdrunk Love speelde hij ook verrassend goed trouwens. Geen komedie, maar wel een grote rol voor één van mijn favoriete games. :D

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.