Bekijk een live-demonstratie van Uncharted 3: Drake’s Deception


Gisteravond in de Amerikaanse talkshow van Jimmy Fallon: de twee directeuren van Naughty Dog waren kwamen langs om live in de studio Uncharted 3 te demonstreren. Dat waren na de in-engine trailer van afgelopen weekeinde dus de eerste echte spelbeelden van Drake’s Deception. Het fragment (in een brandende villa) duurt frustrerend kort, maar bevat toch alweer een paar van die cinematische actiescenes waar Uncharted beroemd mee is geworden. Voorbeeld: Nathan komt met zijn voet vast te zitten in een gat in de vloer en moet, terwijl zijn vriend hem probeert te bevrijden, twee slechteriken van zich af schieten. Dat alles gebeurt niet in een uitgebreide cutscene, maar gewoon tijdens het spelen. Het hele gevecht duurt hooguit tien seconden, maar het zijn precies dat soort kleine scenes waardoor je voortdurend het gevoel hebt een interactieve actiefilm te spelen.

Het beleefde interview duurt ongeveer anderhalve minuut, daarna begint de demonstratie.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Online spelletje: You Only Live Once
Lees ook:Nog meer beelden van Uncharted 4
Lees ook:Eerste trailer Uncharted 3: Drake’s Deception
Lees ook:Uncharted 4 aangekondigd voor PS4
Lees ook:Uncharted 3 in de woestijn, grote onthulling maandag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.