World of Goo NU te koop in het winkelkanaal

Schiet op Nintendo, ik wil mijn Wii terug! Waarom moet World of Goo uitgerekend uitkomen in de week dat mijn kleine witte spelcomputer in Nieuwegein ligt ter reparatie? Het is gewoon niet eerlijk.

Maar laat mijn ongelukkige samenloop van omstandigheden jullie vooral niet tegenhouden. Een paar maanden na de Amerikaanse release (en een paar weken nadat 2Dboy toch maar afzag van het onzalige plan om World of Goo in Europa uit te brengen als schijfje van vijftig euro), is één van de beste spellen van het jaar eindelijk te koop in ons winkelkanaal voor 1500 Wii Points. Mis het niet! En mocht je daarna nog punten overhebben, Art Style – Orbient (500 Wii Points) schijnt ook erg speciaal te zijn.

Wat een slechte week om geen Wii te hebben…

Zie ook:
- 90% spelers heeft niet voor World Of Goo betaald
- Alle reviewers houden van World Of Goo

[games.blog forum]

Lees ook:Hij is terug!
Lees ook:2D platformfans opgelet: Lost Winds voor de Wii
Lees ook:VC Ocarina of Time voor 1200 Wii Points?
Lees ook:Nintendo stopt met Club Nintendo sterrencatalogus
Lees ook:Rock Band 2 op 24 april naar de Wii

8 reacties op “World of Goo NU te koop in het winkelkanaal

  1. Jeffrey

    Ik heb niet genoeg points :(

    Ik ga morgen denk naar de stad, meteen even kopen dan :D

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Goed plan Jeffrey. Hou ons (mij) dan meteen even op de hoogte of het spel echt zo goed is als iedereen zegt. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Skar

    Heb hem paar maanden geleden online gekocht voor de PC en vind hem echt briljant!
    Hij speelt heerlijk weg, wat flauwe grapjes en is super verslavend.

    Zeker dus de aanschaf waard. Of hij lekkerder speelbaar is met de Wii-mote dan met de muis, weet ik niet. Maar het spel op zich is zeker een aanrader! En 1500 points = 10-15 euro ofzo? Kopen dus! Zeker waard!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Berend Jan

    Ik heb de PC versie gedownload (niet helemaal legaal) om te proberen hoe het is en ik heb net op delete gedrukt op de world of goo folder van mijn C;\ schijf.

    Aan die Wii en downloaden dat spel. Het is geniaal en omdat het door 2 knakkers gemaakt is, geeft het hoop voor de toekomst het is nog best lastig ook :) voor die 15 euro krijg je veel toffe gameplay terug…

    must buy dit…

      /   Beantwoorden  / 
  5. G.Gulzt

    Ik heb nog punten genoeg nadat ik al m’n sterren moest inwisselen van nintendo, maar ik wacht nog even op m’n component kabel voor ik aan dit pareltje begin. ‘t is zonder wel erg wazig op een HD scherm.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Erik

    “Het is geniaal en omdat het door 2 knakkers gemaakt is, geeft het hoop voor de toekomst.”

    Ik heb al een paar jaaroverzichten gezien die 2008 uitriepen tot “het jaar dat indiegames definitief doorbraken.” :) Dus dat geeft zeker hoop voor de toekomst. Iedere uitgever is nu op zoek naar de volgende Braid, Portal, World of Goo of Audiosurf. Goede spellen krijgen steeds meer kans om boven te drijven en door een groot publiek gespeeld te worden.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Keffe

    Ik heb hem ook gekocht op de wii vandaag!
    Paar uurtjes achter mekaar (rustig aan) gespeeld.
    Ben nu bij begin chapter 3. (van 5)
    Het is verslavend waardoor je steeds meer wilt spelen, mooie epische muziek, leuk stijltje en veel afwisseling in soorten goo-balls/leveldesign.

    Ik vind het een zeer vermakelijk spel en zeker een aanrader voor ieder die een wii + verbinding met internet heeft (om em te downloaden)!

      /   Beantwoorden  / 
  8. Marijn

    Een beetje laat, maar beter laat dan nooit.
    Een schijfje van 50 euro zou inderdaad onzalig zijn geweest, maar ik zou zo een paar euro meer betalen voor een fysiek schijfje in een mooi hoesje.
    WiiWare is ook niet alles voor iedereen. Zo is mijn Wii bijvoorbeeld niet aangesloten op internet (heb nog geen wireless in huis en de voordelen van internet zijn ook weer niet zo groot dat ik speciaal voor de wii 30 euro aan een ethernet-adapter of wireless access point ga uitgeven). En ik heb ook geen credit-card, dus zelfs al zou ik op WiiWare kunnen dan zou ik alsnog naar een winkel moeten om Nintendo points te kopen. Weg voordeel van downloaden.

    Overigens, ik heb de demo op mijn PC gespeeld en het is erg grappig. Dus ja, als ik het spel voor onder de zeg 30 euro tegenkom op een schijfje voor wii neem ik het waarschijnlijk nog mee ook. Maar via WiiWare halen is te veel moeite.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.