Fils-Aime: Wiimote-breekt-tv-verhalen zijn vaak verzonnen


De grote hype rond polsbandjes die breken en Wiimotes die dwars door televisieschermen worden geslingerd lijkt grotendeels voorbij. Misschien zijn de nieuwe polsbandjes wel sterk genoeg, misschien heeft geen enkele website nog zin om er aandacht aan te besteden of misschien, aldus Reginald Fils-Aime, was er in de meeste gevallen niks aan de hand.

We hebben een standaard-procedure als mensen zich bij ons melden met een kapotte TV, dan stellen we een onderzoek in. Helaas moeten we daarbij constateren dat er altijd consumenten zijn die proberen geld te verdienen aan iets dat hen niet echt is overkomen. Wat we tijdens ons onderzoek ontdekken is dat er in maar heel weinig gevallen echte schade is ontstaan.

Mercury News: “Maar vervangen jullie TV’s die wél echt kapot zijn gegaan?”

Fils-Aime: “Daar heb ik niet echt zicht op, dat wordt allemaal geregeld door onze klantenservice. Ons beleid is altijd om de klant tevreden te stellen… maar of we ook echt vervangende televisies hebben aangeboden durf ik niet te zeggen.

In hetzelfde interview zegt de Nintendo president ook dat hij zich in ieder geval bewust is van het feit dat de Wii momenteel nog steeds bijna niet te vinden is.

Wat ik daarover te zeggen hebben is dat we ons heel erg bewust zijn van dat probleem, en we realiseren ons ook dat we maar beperkt de tijd hebben om er iets aan te doen. Veel meer nog dan de fanatieke gamers zullen casual gamers gefrustreerd raken als het ze niet lukt om ons product in handen te krijgen.

Hij gaat verder door te vertellen dat Nintendo vorig jaar hetzelfde probleem had met de DS, maar in mijn herinnering duurde het daar toch niet zo verschrikkelijk lang voordat de DS redelijk goed verkrijgbaar was. De Wii-situatie is, in Nederland, echt dramatisch. (De verhalen zijn dat de Wii al zo dichtbij als in België en Duitsland volop verkrijgbaar is, dus hoe dat mogelijk is snap ik ook niet zo goed. Ofwel de Wii is hier extreem populair of Nederland wordt volledig genegeerd door NoE).

Bron: Mercury News

Zie ook:
- Kan het? Zou het? NiGHTS naar de Wii?
- Chew Man Fu uitgespeeld!

Lees ook:Pas op je woorden Reggie
Lees ook:Geen commentaar
Lees ook:Reginald Fils-Aime: betaal niet te veel voor SNES mini
Lees ook:Reggie te gast bij Jimmy Fallon, demonstreert de 3DS
Lees ook:Een perfecte Metroid is een online Metroid

4 reacties op “Fils-Aime: Wiimote-breekt-tv-verhalen zijn vaak verzonnen

  1. paulywauly

    “Ofwel de Wii is hier extreem populair of Nederland wordt volledig genegeerd door NoE”

    ik denk dat laatste :’( ze houden niet meer van ons, hebben ze dat ooit gedaan dan ? neen niet echt he ;) ho well. ze moeten iig wel opschieten anders hoeft niemand die wii meer.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Thymen

    Yess net de wii binnen gekregen we hadden hem besteld bij een of andere verlaten intertoys en we hadden hem binnen 4 weken!!!

    mijn vraag is: welke game moet ik naast zelda aanschaffen

      /   Beantwoorden  / 
  3. Linkster

    tis flauw op wiihaveaproblem.com zijn echt massa’s filmpjes te vinden van lui die hun wiimote door de tv hebben gegooid…
    stomme mensen…. zeker reclame makers van ps3…

      /   Beantwoorden  / 
  4. wentelteef

    dat is totaal uit de lucht gegrepen in belgie is hij ook bijna nergens te krijgen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.