Link’s dagboek dag 6: geen paniek!


Geen paniek Link, rustig blijven nu. Okee, dus er was inderdaad een tunnel op de plek waar de zogenaamde geest van prinses Zelda had voorspeld. Maar daar kunnen wel duizend verklaringen voor zijn. Puur toeval om te beginnen. Of misschien heb je er ooit over gelezen in de Hyrule Bode. Jij was het alweer vergeten maar je onderbewustzijn had het opgeslagen. Of zoiets. Er moet hoe dan ook een logische verklaring zijn. Dat kan niet anders. Spoken bestaan niet!

Daarbij is het nog niet eens zeker of deze tunnel wel echt naar de Spirit Tower leidt. Het zou me niets verbazen als het alleen een grot blijkt te zijn. Nee echt lief dagboek, dit bewijst niks. Ik ga gewoon even kijken en ik betwijfel of ik meer aantref dan een paar vleermuizen. Wie weet houden die hinderlijke Zelda-visioenen ook vanzelf op als mijn onderbewustzijn met eigen ogen ziet dat dit geen geheime tunnel is. Later kunnen prinses Zelda en ik hier vast om lachen. “Weet je nog die keer dat ik overal spoken zag?” Ja, dat wordt hilarisch. Haha.

(Was het maar alvast zover).

Bekijk alle pagina’s van Link’s dagboek | [g.forum]

Lees ook:Link’s dagboek dag 5: een spook?
Lees ook:Link’s dagboek dag 8: een prinses in blinkend harnas
Lees ook:Link´s dagboek dag 7: where is my mind?
Lees ook:Link’s dagboek dag 3: ontsnappen uit Zelda’s paleis
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 29: Alsjeblieft Crobat: een massage

Eén reactie op “Link’s dagboek dag 6: geen paniek!

  1. Linkster/G.Tom

    Heerlijk om te lezen hoe je deze keer vanuit Link zijn perspectief schrijft. Trouwens, Zelda’s geest ziet er echt niet zo angstaanjagend uit hoor ^^

    Weer een mooi stukje Erik :P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.