Link’s dagboek dag 8: een prinses in blinkend harnas


Ik wilde niet. Ik durfde niet. Maar nadat Anjean nogmaals had uitgelegd dat dit de enige manier was om Hyrule’s treinrails terug te toveren, ging ik natuurlijk toch. Op onderzoek in de Spirit Tower. Wat er precies aan de hand is op de bovenste verdieping is me nog steeds niet duidelijk. Het heeft te maken met de man met twee hoedjes. Die het lichaam van prinses Zelda gebruikt om de demonenkoning te bevrijden? Of zoiets? Ik weet het ook niet. Ik werd teveel afgeleid door Anjean’s wielen om haar uitleg goed te volgen.

Ik was nog maar nauwelijks op de eerste verdieping of mijn hallucinaties begonnen weer op te spelen. Deze keer zag ik een vervaarlijk uitziende ridder op me af hollen met geheven zwaard. Ik dook in elkaar, maar vlak voor hij me zou onthoofden hield de ridder halt en stelde zich voor als prinses Zelda. Maar natuurlijk. Een spook in een harnas. Die kenden we nog niet. Ik leunde achterover en vroeg me af wat mijn onderbewustzijn als volgende zou verzinnen. Deze zenuwinzinking beloofde nog een onderhoudende voorstelling te worden!

Bekijk alle pagina’s van Link’s dagboek | [g.forum]

Lees ook:Link’s dagboek dag 5: een spook?
Lees ook:Het Spirit Tracks dagboek dag 11: verdwaald in de Forest Temple
Lees ook:Link’s dagboek dag 4: het noodlot slaat toe
Lees ook:Link’s dagboek dag 3: ontsnappen uit Zelda’s paleis
Lees ook:Link’s dagboek dag 1: praktijkexamen

3 reacties op “Link’s dagboek dag 8: een prinses in blinkend harnas

 1. Erik

  Overigens, de eerste verdieping van die toren was de saaiste Zelda dungeon die ik ooit heb gespeeld. Piepklein, en de enige puzzel was dat ik drie magische druppels moest verzamelen… die alledrie in een hoek van dezelfde kamer lagen. (Voor de zekerheid waren ze ook nog aangegeven op de plattegrond op het bovenste scherm).
  .
  Ik hoop niet dat dit representatief was voor alle andere verdiepingen van de Spirit Tower, of zelfs voor alle andere dungeons in het spel.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Linkster/G.Tom

   Nee, de laatste Spirit Tower etappe ben ik ongeveer 5 uur mee bezig geweest. En je kan niet saven! ^^

   Overigens, hilarische tekening!

     /   Beantwoorden  / 
 2. Kars

  dus de nieuwe zelda is een soort survival horror game, interessant;)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.