Link’s dagboek dag 3: ontsnappen uit Zelda’s paleis


Dus die rare man met twee hoedjes had toch gelijk. Alle treinrails in Hyrule zijn langzaam aan het verdwijnen. Dat is wat prinses Zelda me vandaag ook vertelde in haar geheime kamer. Geen leuk vooruitzicht als je net vier jaar hebt gestudeerd om machinist te worden. Zonder rails heb ik straks geen werk! Gelukkig wist ze ook een oplossing. We gaan samen naar een plek die de “Spirit Tower” wordt genoemd. Daar woont volgens de legende een wijze oude vrouw die hopelijk niet alleen weet wat er aan de hand is, maar ook hoe we het kunnen tegenhouden.

Het enige probleem met dat plan: prinses Zelda mocht het paleis niet verlaten. Een ideetje van, je raadt het al, de man met twee hoedjes. Alle bewakers hadden van hem de opdracht gekregen om Zelda terug naar haar kamer te brengen als ze buiten het paleis werd betrapt. Waar het op neerkwam was dat ik, vermomd als bewaker, alle bewakers in de paleistuin één voor één moest afleiden zodat prinses Zelda ongezien achter hun rug langs kon sluipen. (Met andere woorden: goed werk Nintendo. Dat was een leuke variatie op de sluippuzzel die sinds jaar en dag in ieder Legend of Zelda-spel wordt verwerkt).

Bekijk alle pagina’s van Link’s dagboek | [g.forum]

Lees ook:Link’s dagboek dag 2: diploma uitreiking
Lees ook:Link’s dagboek dag 5: een spook?
Lees ook:Link’s dagboek dag 8: een prinses in blinkend harnas
Lees ook:Link’s dagboek dag 4: het noodlot slaat toe
Lees ook:Fat Princess: capture the flag met twee dikke prinsessen

6 reacties op “Link’s dagboek dag 3: ontsnappen uit Zelda’s paleis

 1. niki

  Groen is groen. Dat is fijn. Printer in orde of photoshop bijwerken?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Het rare is dat ik niks heb veranderd. Blijkbaar heeft hij moeite met bepaalde kleurencombinaties, want op papier hebben Link en dat poppetje van gisteren ongeveer dezelfde kleur… als hij vaker lastig gaat doen wordt het misschien tijd voor een nieuwe scanner. Al ben ik over de scan van vandaag dan wel weer tevreden. Wellicht had hij gisteren gewoon een slechte dag.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Marco

  Vind echt dat je fraaie tekeningen maakt.

  Heb je ook een site waar je alles hebt verzamelt in een soort van portfolio? Zou gaaf zijn.

  Succes verders.

    /   Beantwoorden  / 
   1. Kikujiro

    Doe je op dit moment verder nog iets met jouw tekentalent Erik? (illustratiewerk o.i.d.?)

      /   Beantwoorden  / 
 4. Linkster/G.Tom

  Leuk plaatje Erik, heb er weer goed om kunnen lachen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.