Link’s dagboek dag 5: een spook?


Spoken bestaan niet. Dat weet iedereen. Dus toen ik vanmorgen de geest van prinses Zelda tegenkwam wist ik meteen dat ze niet echt was. Ik verbeeldde me gewoon dat ik haar door de troonzaal zag vliegen. Ze zweefde heus niet echt door die massieve houten deur. Er was vast een logische verklaring voor wat ik dacht te zien. Ik was gewoon nog in shock, ja dat was het! Gisteren werd de prinses vlak voor mijn neus ontvoerd en dat was me niet in de koude kleren gaan zitten. Mysterie opgelost.

Omdat ik verder niets te doen had (mijn locomotief was kapot, alle rails waren verdwenen, Alfonzo was nog steeds bewusteloos en prinses Zelda was ontvoerd) ging ik toch maar op onderzoek. Ik wandelde door het paleis, sprak met bewakers en kwam uiteindelijk terecht in Zelda’s geheime kamer. Daar zou ik zweren dat ik de prinses weer zag, maar ik wist gelukkig dat het maar een hersenspinsel was. Mijn overijverige fantasie liet haar zelfs vertellen over een geheime tunnel naar de Spirit Tower. Grote onzin natuurlijk, zo’n tunnel bestaat helemaal niet. Maar om mezelf gerust te stellen ga ik morgen toch eens kijken. Al was het maar om te bewijzen dat spoken echt niet bestaan.

Bekijk alle pagina’s van Link’s dagboek | [g.forum]

Lees ook:Link’s dagboek dag 6: geen paniek!
Lees ook:Link’s dagboek dag 3: ontsnappen uit Zelda’s paleis
Lees ook:LinkĀ“s dagboek dag 7: where is my mind?
Lees ook:Link’s dagboek dag 2: diploma uitreiking
Lees ook:Link’s dagboek dag 9: het heet niet voor niets The Lost Woods

7 reacties op “Link’s dagboek dag 5: een spook?

 1. Shitbull55

  “I see dead people”

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Ik ben al aan het oefenen op een Bruce Willis portret!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Gulzt

  Prachtig stukje. Leuk ook dat ik nu het spel niet hoef te kopen om er toch van te genieten :-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Ik ben eigenlijk net zo schadelijk voor Nintendo als R4-kaartjes. ;)

     /   Beantwoorden  / 
 4. Tom

  je tekeningen zijn weer geweldig. je bent een stuk vooruitgegaan sinds je half-life illustraties, die ik trouwens ook erg leuk vond. Jammer dat ik niet zo veel met zelda heb, maar ik wacht geduldig tot er weer een andere game komt met die leuke illus.

  keep it up!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Dank je! Die Half-Life tekeningen zijn wel heel lang geleden, leuk dat mensen dat nog steeds niet vergeten zijn. (Zou Episode Three ooit nog uitkomen?) Deze Zelda schijnt niet zo lang te duren, ik schat dat ik binnen een paar weken klaar ben met deze serie. Daarna is het inderdaad de bedoeling om ook andere spellen te behandelen.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Linkster/G.Tom

  Heerlijk om te zien wat een realist Link toch blijft.

  “I’m a man of science, not occult”

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.