Bit.Trip RUNNER naar iOS als endless runner

gogocommandervideo
Wat is dit deprimerend zeg. Bit.Trip RUNNER als een doodnormale endless runner. Dit spel werd beroemd op de Wii (en later ook op 3DS en pc) om zijn slim ontworpen levels, waarin je hindernissen ontweek op het ritme van de muziek. Het moet krankzinnig veel werk geweest zijn om alle obstakels precies af te stemmen op de soundtrack, maar het resultaat was dan ook echt een hypnotiserende ervaring.

En dat spel komt nu dus naar iPhone en iPad met willekeurig gegenereerde levels. Alle obstakels zijn losgekoppeld van de muziek. Weg verslavende synesthesie tussen beeld en geluid. In plaats daarvan stuitert Commander Video door een standaard ren-spelletje zoals je er al honderden hebt gespeeld op je telefoon.

Van de positieve kant: ontwikkelaar Choice Provisions (voorheen Gaijin Games) wil Go! Go! CommanderVideo gratis weggeven. Echt gratis. Dus zonder micro-transacties of in-app aankopen. Een gegeven Bit.Trip-spelletje mag je niet in de bek kijken, maar toch krijg ik van deze trailer vooral medelijden met Captain Video.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:(Bit.Trip) Runner 2 voor het eerst in beweging
Lees ook:Bit.Trip RUNNER trailer!
Lees ook:Bit.Trip RUNNER interview
Lees ook:Eerste screenshot Bit.Trip RUNNER
Lees ook:Bit.Trip Complete heeft 120 nieuwe mini-levels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.