Bit.Trip Complete heeft 120 nieuwe mini-levels


Hallo nerds! (Niet mijn woorden, zo begroet Alex Neuse van Gaijin Games jullie in dit filmpje). Dat ik op games.blog nog niets heb geschreven over Bit.Trip Complete, komt omdat het me niet erg interessant leek. Alle zes de Bit.Trip-spellen op één Wii-schijfje. Waarom zou je dat kopen als je ook de WiiWare-versies hebt gedownload? Overbodiger kan haast niet. En die 120 “challenges” die Gaijin Games beloofde? Ach, dat zouden vast suffe Achievements zijn. Levels uitspelen binnen een tijdslimiet of expres geen muntjes oprapen. Of zoiets.

Maar ik had het mis. In deze video demonstreert Alex Neuse één van de Challenges (uit Bit.Trip Runner) en dat blijkt een compleet nieuw level. Een weliswaar kort, maar ook extra moeilijk level waarin Commander Video’s vaardigheden tot het uiterste worden getest. En ieder spel krijgt dus 20 van die mini-levels. Je zou er haast je portemonnee weer voor trekken.

Tegelijkertijd heb ik het gevoel dat Gaijin Games hun fans wel heel erg wil uitmelken. Er verschijnen binnenkort 2 compilaties (één voor de Wii, één voor de 3DS), maar alleen de Wii-versie heeft de extra challenges. Wil je dus de 3D graphics én de 120 uitdagingen, dan mag je dubbel betalen. Een 3DS-compilatie mét de extra levels was een verplichte aanschaf geweest, maar hier moet ik nog eens een nachtje over slapen. (Heb jij al wel beslist? Gaijin Games liet gisteren weten dat beide compilaties ook in Europa worden uitgebracht. Dat is in ieder geval leuk nieuws).


[g.forum]

Lees ook:“Bit.Trip Flux is Bit.Trip Beat achterstevoren.”
Lees ook:Bit.Trip RUNNER interview
Lees ook:Bit.Trip Fate 25 oktober naar Amerika, “binnenkort” naar Europa
Lees ook:Alex Neuse legt uit: de betekenis van de Bit.Trip-serie
Lees ook:Europese aankondingstrailer Bit.Trip Complete & Bit.Trip Saga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.