Eerste screenshot Bit.Trip RUNNER


Via hun Facebook pagina heeft Gaijin Games de eerste screenshot onthuld van RUNNER, het vierde spel in de Bit.Trip-serie. Verder nog geen details, maar het mag duidelijk zijn dat de serie een andere richting inslaat. Waren BEAT, CORE en VOID nog moderne updates van primitieve, Atari 2600-achtige arcadespellen, met RUNNER waagt Gaijin Games zich plotseling aan een platformspel. Al wordt het, als de muziek nog steeds zo’n grote rol speelt, vast geen standaard platformer. Ik ben benieuwd. De driedimensionale pixelvis die hier uit het televisiescherm springt ziet er alvast goed uit. Ik had Bit.Trip CORE tot nu toe overgeslagen (en VOID is nog niet uit in Europa), maar ga hem nu toch maar downloaden. Deze serie wil ik in volledig van begin tot eind ervaren.

[g.forum]

Lees ook:Bit.Trip RUNNER interview
Lees ook:Bit.Trip RUNNER trailer!
Lees ook:(Bit.Trip) Runner 2 voor het eerst in beweging
Lees ook:Alex Neuse legt uit: de betekenis van de Bit.Trip-serie
Lees ook:Bit.Trip Runner 2 nu uit voor pc en Mac + nieuwe trailer

3 reacties op “Eerste screenshot Bit.Trip RUNNER

  1. Afello

    Succes… Beat was fantastisch maar Core heb ik na vierhonderd pogingen in het tweede level toch maar weggelegd… rustig digitaal stof laten verzamelen en wachten op Void is mijn advies. Ben het wel met je eens dat dit er net als Void intrigerend en bovendien fantastisch uit ziet!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Zo erg huh? Ik zag aan de filmpjes al dat hij moeilijker was dan Beat, maar had gehoopt dat het met een beetje oefening toch wel te doen zou zijn. Vierhonderd tevergeefse pogingen klinkt niet echt prettig.
    .
    Anyway, ik vind het ook leuk dat Commander Video nu eindelijk wordt gebruik als een echt personage. Hij is er al vanaf het begin bij als een soort mascotte, maar wat hij nu eigenlijk met Bit.Trip te maken had was me nooit echt duidelijk.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Afello

    Ja… het verhaal was ehm… bijzonder vaag?! Vierhonderd pogingen is wat overdreven zoals je zult begrijpen. En wie weet kom jij er wel doorheen. Uiteindelijk is het een kwestie van patronen uit je hoofd leren. Dat lukte bij BEAT nog heel goed, maar wanneer de noten (bits?) van 4 kanten komen houdt mijn brein in ieder geval op met competent functioneren. Zeker als de helft van de noten ook nog een loopje met je neemt als een profvoetballer tegen een straatschoffie.

    Maar goed, om eerlijk te zijn is dat eerste level al de 5 euro waard. De tijd die ik er voor nodig had om er doorheen te komen, inclusief mijn ehm… driehonderd pogingen op level 2, waren wel bevredigend genoeg om geen spijt te hebben van mijn vergeven geld.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.