(Bit.Trip) Runner 2 voor het eerst in beweging


Gaijin Games laat de eerst bewegende beelden zien van Runner 2 en euh… ik geef het niet graag toe, maar ik ben het geloof ik eens met de Kotaku-bezoekers. Die blokkige graphics van Bit.Trip Runner 1 waren inderdaad mooier. Het spel zelf ziet er gelukkig wel leuk uit (eigenlijk vooral heel erg hetzelfde – al belooft Gaijin ook toevoegingen als danspasjes en alternatieve routes), maar deze high definition tekenfilmgraphics zijn nog niet half zo charmant als de low budget pixels van Runner 1. Aan de andere kant: Gaijin Games benadrukt dat we kijken naar supervroege “pre-alpha” graphics en dat het uiteindelijke spel “een miljard keer” mooier wordt. Laten we daar dan maar op hopen, want ik betwijfel of  Runner 2 op deze manier veel nieuwe fans zal maken.

[g.forum]

Lees ook:Kijk dit: (Bit.Trip) Runner 2 nogmaals in beweging
Lees ook:Bit.Trip RUNNER trailer!
Lees ook:Eerste screenshot Bit.Trip RUNNER
Lees ook:Bit.Trip RUNNER interview
Lees ook:Bit.Trip Runner 2 nu uit voor pc en Mac + nieuwe trailer

4 reacties op “(Bit.Trip) Runner 2 voor het eerst in beweging

  1. Erik

    Dat was ik niet vergeten, maar ik probeer altijd voorzichtig te zijn met dat soort (“a Wii U version is definitely something we’re thinking about”) aankondigingen. Voor je het weet gaat het toch niet door en hebben alle Nintendofans zich voor niks zitten verheugen.
    .
    Al moet ik toegeven dat dat interview wel een liefdesbrief aan Nintendo lijkt. Als ze echt zoveel van Nintendo houden zal die Wii U-versie er vast wel komen.
    .
    En zulke bergen bestaan toch al veel langer dan NSMBW in het paddenstoelenkoninkrijk? Volgens mij hadden ze in SMB3 voor het eerst die karakteristieke vorm. Dat het bedoeld is als hommage aan Mario staat volgens mij wel vast ja. :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Inno Vation

      Het leek mij zo afgezaagd om weer SMB3 erbij te halen. Ik deed het meer voor de jonge lezertjes, dan hebben die ook een “Verdomd jaaaa” moment.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Hamtier

        dank u zeer beleefd ^^ en verdomd jaaa. je hebt gelijk. alleen hebben die van mario geen pijp in de bakkus.
        ik vind ook dat “commander video” zelf er echt niet uitziet. ziet er teveel uit als rubber.

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.