Animal Crossing dagboek – dag 388

Maar weinig activiteiten hebben op mij zo’n rustgevende uitwerking als vissen. En dus stond ik vanmorgen alweer aan het strand om mijn hengel uit te werpen. Met de wind tussen mijn tenen en het zand in mijn haar (of was het nu andersom?) voelde ik alle zorgen van me afglijden. Voorwaar, het leven was zo slecht nog niet! Zelfs de vissen hadden er zin in; al binnen een minuut had ik beet. Als eerste haalde ik een zeebaars binnen. Daarna kwam nog een zeebaars en na die zeebaars volgden nóg twee zeebaarzen. Die laatste gooide ik verveeld terug in de zee. Dit vistochtje werd me iets te rustgevend.

Ik stond al op het punt de hengel weer op te vouwen toen ik vanuit mijn ooghoek Limberg zag naderen. Hij zag mij ook en holde op me af. Neuriënd kwam hij tegen me aan leunen, hij had duidelijk iets belangrijks te zeggen. ‘Hé lil’ guy,’ begon hij, ‘ik zie dat je een zeebaars hebt gevangen! Ben je bereid hem te ruilen tegen dit Polka Dot Shirt? Ik heb altijd al een zeebaars willen hebben maar het is me nooit gelukt er één te vangen.’ Hoewel ik een beetje twijfelde aan Limberg’s inzet (hoe vaak heeft hij zijn hengel uitgeworpen als het hem niet eens lukt een zeebaars te vangen?) zei ik toch maar ja. Ik mag Limberg tenslotte graag en ik wilde hem niet teleurstellen. Nu rest mij dus eigenlijk nog maar één vraag: hoeveel zou Tom Nook overhebben voor een tweedehands Polka Dot Shirt?

Archief | games.blog forum

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 382
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 51
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 277
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 82
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 386

3 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 388

  1. Linkster/G.Tom

    volgens mij heeft nook voor shirtjes een algemene prijs van 89 bells, maar je kan ook naar de able sisters gaan, die geven er gemiddeld meer voor.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kikujiro

    Wederom nieuwe AC goodies in de Sterrencatalogus… vanaf heden tevens een AC: LGTTC guide en AC muurtatoeages (wat dat ook zijn moge).

      /   Beantwoorden  / 
  3. kiara

    mooi verhaal eric! :)
    dit is iets wat mij rustgevend maakt :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.